Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El cicle “Mmm’agrada molt la música Girona” reivindica l’equitat amb un concert d’Hatxe & The Curlys

L’actuació tindrà lloc el dissabte 9 de març, a les 18.30 h, al Centre Cívic Ter, l’endemà del Dia Internacional de la Dona.

Imatge promocional del grup Hatxe

El cicle “Mmm'agrada molt la música Girona” arriba a la meitat de la sisena temporada amb un concert gratuït d’Hatxe & The Curlys que reivindica l’equitat i la lluita contra les violències masclistes. L’actuació tindrà lloc el dissabte 9 de març, a les 18.30 h, al Centre Cívic Ter, just l’endemà del Dia Internacional de la Dona.

Es tracta d’una proposta d’Helena Costa, una cantautora que ha sabut liderar i treure el millor d’una banda de músics professionals per trobar un nou so a les seves composicions. Aquesta jove artista resident a Girona, i d’origen osonenc, ha dissenyat i engegat una dinàmica per teixir un pla estètic on experimentar amb la fusió d’estils musicals, des del rhythm-and-blues fins a l’afrobeat, amb influències de jazz i hip-hop, identificant-se així com a gènere musical fluid.

Amb un directe fresc i desenfadat, Hatxe & The Curlys busca crear un vincle proper amb el públic i un ambient íntim, que aconsegueix especialment gràcies al format duet. La màgia i carisma d’Hatxe, que estaran acompanyats del pianista i professor de música Miquel Freixas, “arrelaran amb el cant”, tal com diuen en el seu tema “Mitja Vida”.

Com és habitual, l'activitat comptarà amb un micro obert per cridar a la participació. Per inscriure's a l’activitat, cal sol·licitar-ho a través del compte d’Instagram @mmmagrada o per correu a mifas@mifas.com

“Mmm’agrada molt la música Girona” és un projecte sorgit de l’esforç de dinamització cultural que fa anys que duu a terme l’Ajuntament de Girona a través del Centre Cívic Ter. L’esdeveniment es manifesta com un entorn adaptat que cerca l’accessibilitat universal, la inclusió i la participació i que porta la creació i el talent territori gironí als barris. Es caracteritza per ser un espai preparat per acollir la diversitat i que lluita pel dret a la vida independent i comunitària de totes les persones que pateixen barreres a la participació, especialment persones amb discapacitat, tant si és diagnosticada com si no.

A més, el cicle, dinamitzat per l’entitat MIFAS, té disponible un servei d’acompanyament per a persones amb discapacitat, dependència o que manifestin qualsevol necessitat o diversitat funcional per garantir el seu dret d’accés a la cultura. Per sol·licitar-lo cal escriure un correu electrònic a mifas@mifas.com

L'entrada és gratuïta amb reserva prèvia a través de l'agenda municipal.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.