Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona forma el professorat sobre el procés d’inscripció a educació secundària 

Les sessions s'han adreçat a tutors i tutores de 6è de primària i hi han participat 11 centres educatius de la ciutat, Càritas Girona i la promotora escolar de Girona Est.

Imatge d’una de les sessions

L’Ajuntament de Girona ha realitzat diferents sessions formatives al professorat sobre el procés d’inscripció a educació secundària. L’objectiu és que els tutors i les tutores de 6è de primària  puguin resoldre els dubtes que tinguin les famílies respecte al pas de la primària a la secundària. Aquesta formació ha posat el focus en el procediment, la normativa, la importància de les jornades de portes obertes, eliminar els rumors i resoldre les incògnites respecte a l'ordre de prioritat d'accés, la baremació de les sol·licituds o les zonificacions i adscripcions. 

“Enguany hem ofert formació als tutors i les tutores de sisè dels nostres centres educatius perquè puguin assessorar bé les famílies que fan el salt de primària a secundària. Sabem que passar de l'escola a l'institut suposa un canvi i sovint genera molts interrogants. Volem que tant els equips docents com l'alumnat i les famílies tinguin tota la informació necessària per poder fer aquest pas de forma segura i ben acompanyada”, ha afirmat la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Girona, Queralt Vila Vergés. 

Demà, divendres 8 de març, s'inicia el procés de preinscripció per a l'alumnat de secundària i ahir, dia 6 de març, va començar el procés per a educació infantil de segon cicle i de primària. Aquests dies una gran quantitat de famílies hauran d'abordar aquest tràmit que pot generar dubtes, especialment quan aquest suposa un canvi d'etapa com el pas de 6è de primària a 1r d'ESO. És per aquest motiu que des de l'Oficina Municipal d'Escolarització s’ha realitzat aquesta formació específica per acompanyar el procés de preinscripció i matrícula de l'alumnat.

Aquest és el primer any que s’han dut a terme aquestes formacions que han comptat amb la participació de 30 professors i professores. Les sessions s’han realitzat en diversos centres cívics de la ciutat. A Pont Major hi han assistit les escoles Carme Auguet i FEDAC Pont Major; al Barri Vell, les escoles Balandrau, Montjuïc, Eiximenis i Joan Bruguera, i a Santa Eugènia, les escoles Montfalgars, Santa Eugènia i Josep Dalmau i Carles. També s'han fet sessions personalitzades a l'escola Pla de Girona i a l'escola Marta Mata, en les quals també han assistit Càritas de Girona i la promotora escolar de Girona Est. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.