Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Govern i sindicats arriben a un acord per igualar les retribucions triennals del personal laboral i funcionarial

Aquesta mesura permetrà millorar les condicions econòmiques de prop de 200 treballadores i treballadors de l’Ajuntament

El dimecres 14 de febrer la Mesa General de Negociació de l’Ajuntament de Girona entre el govern gironí i els sindicats va aprovar per unanimitat que s’igualin les retribucions per triennis que cobra el personal laboral amb el personal funcionarial. Aquesta mesura permetrà millorar les condicions econòmiques de prop de 200 treballadores i treballadors de l’Ajuntament.

El govern i els sindicats presents a la Mesa (Intersindical, CCOO, CSIF i UGT) celebren que s’hagi pogut a arribar a un acord d’aquesta proposta introduïda per CCOO i destaquen que és una decisió que va en la bona direcció a l’hora de resoldre les situacions laborals del consistori.

Fins ara, l’Ajuntament de Girona reconeixia al personal laboral els serveis previs prestats de forma ininterrompuda en aquesta administració. Amb aquest acord, també es reconeixeran els serveis previs prestats en altres administracions, així com tots els períodes treballats a l’Ajuntament de Girona.

Aquest dret es troba regulat a la Llei 70/1978, de 26 de desembre, de reconeixement de serveis previs a l'Administració pública i al Reial decret 1461/1982 de 25 de juny, i és d’aplicació a les persones en règim administratiu o funcionarial. L’acord adoptat per la Mesa General de Negociació de Matèries Comunes el fa extensiu al personal en règim laboral. Amb aquest reconeixement la totalitat dels serveis prestats a les administracions públiques s'acumulen i computen a efectes d’antiguitat, cosa que té efectes en el càlcul de l’antiguitat (triennis) que s’abona a la nòmina.

L’aplicació efectiva d'aquest acord de la Mesa ha d’esperar a l’aprovació definitiva pel Ple de la corporació. Des del Servei de Recursos Humans es donaran les instruccions al personal laboral per a la tramitació i presentació de documentació necessària.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.