Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ha col·locat marquesines en quatre parades de bus de la ciutat

S’han instal·lat en punts que no comptaven amb aquesta estructura que permet refugiar-se del temps i ofereix més comoditat a les persones usuàries del bus urbà. Les actuacions s’han dut a terme en els barris de la Font de la Pólvora, Mas Xirgu, Carme-Vista Alegre i Mercadal.

Dues imatges de les marquesines de l’avinguda de Font de la Pólvora i l’avinguda de Sant Francesc 

L’Ajuntament de Girona ha col·locat marquesines en quatre parades de bus de la ciutat, en els barris de la Font de la Pólvora, Mas Xirgu, Carme-Vista Alegre i Mercadal. Es tracta de quatre indrets que fins ara no comptaven amb aquesta estructura que permet refugiar-se del temps, sigui del sol o de la pluja i el vent, i ofereix més comoditat a les persones usuàries del bus urbà. 

"La xarxa de transport públic de la ciutat és un element indispensable de cohesió social i de connexió veïnal. Aquestes quatre marquesines permetran millorar el servei que s'ofereix, especialment a les persones amb problemes de mobilitat, i també ens preparen per les inclemències del temps, que cada vegada seran més habituals", ha afirmat l’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar.  

Des del consistori, s’està treballant per dotar les parades de bus amb marquesines, sempre que l’indret ho permeti. Es prioritza aquelles parades que compten amb més usos i que hi hagi l’espai suficient per col·locar la marquesina sense afectar el pas de les persones vianants. Quan la vorera és estreta, es col·loca a tocar de la paret sense panell publicitari. 
 
En concret, les marquesines s’han col·locat a les parades de bus de l’avinguda de la Font de la Pólvora, del número 113 de la carretera de Santa Coloma número, del número 159 del carrer del Carme número 159 i del número 4 de l’avinguda de Sant Francesc. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.