Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El pòdcast “Faldilles Alineades” de Girona FM, guardonat en els Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu

El programa de les periodistes Clara Julià, Emma Granyer i Clara Vicenç tracta sobre el passat, el present i el futur del bàsquet femení gironí. S’emet cada 15 dies per l’emissora municipal i es pot escoltar a les plataformes Ivoox i Spotify

El pòdcast “Faldilles Alineades” de la ràdio municipal Girona FM, ha estat guardonat en els Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu, en la categoria de Premsa Digital. El programa, elaborat per les periodistes Clara Julià, Emma Granyer i Clara Vicenç, tracta sobre el passat, el present i el futur del bàsquet femení gironí. S’emet cada quinze dies els dijous, de 15 a 16 h, i els diumenges, d’11 a 12 h, per l’emissora 92.7 i en format pòdcast a través de les plataformes Ivoox i Spotify.  

Aquest reconeixement reforça el nou model de l'emissora municipal, en el qual volem aprofundir en una programació de qualitat i de proximitat, amb nous col·laboradors i col·laboradores, i en una distribució digital d'aquests programes per arribar al màxim públic possible”, ha explicat el director de Girona FM, Oriol Mas.

Aquest és un programa fet a Girona i pensat per parlar de les dones que han format part de la història del bàsquet de les comarques gironines. Que la Federació Catalana de Bàsquet cregui que és un programa que es mereix un reconeixement ens dona molta energia i ganes de continuar fent-lo”, ha afirmat Clara Vicenç. Per la seva banda, Emma Granyer ha afegit que aquest “és un reconeixement al programa i a totes les convidades i col·laboradores que han passat per ‘Faldilles Alineades’ i han decidit explicar-nos les seves històries”. “Ens omple d’il·lusió veure com la Federació fa un reconeixement a un programa que neix precisament amb la voluntat de visibilitzar les dones del bàsquet gironí, per nosaltres és un privilegi poder explicar les seves històries i això ens empeny a seguir-ho fent perquè n’hi ha moltes i val la pena que siguin escoltades”, ha conclòs Clara Julià. 

El lliurament dels premis, que celebren la 7a edició, tindrà lloc el dilluns 11 de març, a les 19.30 h, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. La resta de premiats són Albert Escuer del diari La Mañana (categoria Premsa Escrita), el programa “5 contra 5” de Badalona Comunicació (categoria Televisió) i a Carles Jódar de Ràdio Manresa (categoria Ràdio).

La Fundació del Bàsquet Català organitza aquests premis com a reconeixement al món del periodisme esportiu i, més concretament, als i les que es dediquen a donar llum al bàsquet català i de formació. En el seu afany de donar a conèixer i promocionar la seva tasca i objectius, la Fundació ha propiciat i establert el lliurament dels Premis de Periodisme Esportiu en diferents categories (premsa escrita, premsa digital, ràdio, televisió i fotografia). Uns premis amb els quals vol guardonar professionals, programes i entitats per la seva tasca aportant quelcom més que una simple informació de resultats o cròniques de partits, i que sobresurt pels seus valors, coneixements i formació.

Aquest guardó anual que proposa la Fundació del Bàsquet Català amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), l'atorga un jurat format per membres de la Fundació i del Departament de Comunicació de l'FCBQ i de la Fundació, presidit per Ferran Aril, president de l'FBC. El jurat ha considerat tant persones (periodistes professionals), formats (programes, tertúlies, reportatges, pòdcasts, fotografies, articles...) com mitjans de comunicació per la seva tasca de seguiment i desenvolupament del bàsquet català en l’àmbit local, comarcal o estatal. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.