Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Cantata per la Pau de l’alumnat de secundària tindrà lloc els dies 23 i 24 de febrer al Teatre Municipal de Girona

L’espectacle musical tractarà temes com el consumisme, les feines precàries, el poder polític i econòmic i el poble humil. Les entrades ja estan a la venda a través del web del Teatre. Es tracta d’una obra que es representarà en diferents equipaments de la província de Girona i en què participaran en total més de 1.500 alumnes

Un total de 1.543 nois i noies de 44 centres de secundària de Girona i de les comarques gironines participaran aquest any en la 16a edició de la Cantata per la Pau. Enguany, l’espectacle musical tractarà sobre el consumisme, les feines precàries, el poder polític i econòmic i el poble humil, sota el títol Obre els ulls. En total es duran a terme 18 representacions, 11 per a l’alumnat dels instituts i 7 obertes a tothom, en diferents equipaments culturals de la província. A Girona l’espectacle es podrà veure els dies 23 i 24 de febrer. 

La Cantata per la Pau és una actuació que ens permet seguir potenciant valors essencials per a la mainada que ens continua cohesionant com a societat”, ha afirmat la regidora de Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Amy Sabaly Balde. 

Obre els ulls porta sobre l’escenari la representació de quatre col·lectius simbòlics de la societat contemporània. A cada espectacle hi participen 140 joves actors i actrius. Aquests interpreten el cor de les persones consumistes, que viuen enganxades al mòbil i a la pressió estètica, i estan obsessionades amb les xarxes socials, el consum, els seguidors i seguidores, la imatge i la fama. Les persones consumistes donen pas a les treballadores, obligades a fer feines precàries, mecanitzades i exigents per produir de manera excessiva i contaminant tots els productes que el mercat demana. 

També apareixen a escena les persones dominadores: el símbol del poder polític i econòmic, que identifiquen els bancs i les grans empreses preocupades únicament per generar beneficis per conquerir un món globalitzat. I, finalment, tenen veu el cor de les persones itinerants: el poble humil i senzill que busca un lloc al món on viure en llibertat, però tot queda arrasat per construir ciutats de luxe i negoci. 

A Girona, les sessions obertes al públic es faran els dies 23 de febrer (a les 20 h) i el 24 de febrer amb doble sessió (a les 17 i a les 20 h), al Teatre Municipal de la ciutat, i les entrades ja estan a la venda al web de l’equipament. També hi haurà funció el dia 15 de març al Teatre Jardí de Figueres; el dia 1 de març al Teatre de Lloret de Mar, i el 20 de març al Teatre Principal d’Olot. A més, els instituts participants oferiran 11 representacions escolars.

La iniciativa és organitzada per l’Associació UAP Eduquem per la Pau amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, l’Ajuntament de Figueres, l’Ajuntament de Lloret de Mar, l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal del Gironès, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, BTM Sound i Televisió de Girona.    

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.