Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Generalitat i l’Ajuntament es reuneixen per trobar la millor solució per a les famílies de l’Institut Ermessenda

La trobada ha tingut lloc un cop rebut l’informe elaborat pels serveis jurídics del consistori, que estableix tres situacions

La Generalitat i l’Ajuntament de Girona s’han tornat a reunir per tal de trobar la millor solució per a les famílies de l’Insitut Ermessenda un cop acabi el contracte de lloguer a l’actual seu de Bisbe Cartanyà.

Les trobades s’han fet un cop rebut l’informe elaborat pels serveis jurídics de l’Ajuntament de Girona. En aquest sentit, l'informe estableix tres situacions. En primer lloc, assenyala que l’Ajuntament és l’encarregat de cedir terrenys municipals a la Generalitat per construir-hi el centre de secundària. En aquest punt cal que l'Ajuntament enllesteixi els tràmits a l’antiga fàbrica Simon per tal que es pugui desenvolupar el projecte del nou institut.

En segon lloc, l’informe indica que en cas que els terrenys definitius no puguin estar cedits, l’Ajuntament n’ha de cedir de temporals. Finalment, l’informe dels serveis jurídics indica que únicament i exclusivament en cas que no es pugui fer efectiva la cessió dels terrenys o no hi hagi capacitat logística per situar la seu de l’institut en aquests espais, s'obre la possibilitat d'altres alternatives, incloent-hi el lloguer. 

La Generalitat i l’Ajuntament es tornaran a reunir properament per tal de desencallar el futur de l’Institut Ermessenda i ambdues administracions reiteren que la seva prioritat és vetllar pel benestar de l'alumnat.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.