Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obren les inscripcions per a la 18a Cursa Sant Silvestre de Girona i la 13a Mini Sant Silvestre

Aquestes dues proves nadalenques tradicionals es portaran a terme el 31 de desembre i tindran el Pavelló Municipal Girona-Fontajau com a punt de sortida i arribada

Avui s’han obert les inscripcions per a la 18a Cursa Sant Silvestre de Girona i la 13a Mini Sant Silvestre, organitzades per l’Ajuntament de Girona i el Club d’Atletisme Girona. L’esdeveniment esportiu, ja tradicional de les festes nadalenques, tindrà lloc com cada any el 31 de desembre, a les 18 h, amb sortida i arribada al Pavelló Municipal Girona-Fontajau. Abans es portarà a terme la Mini Sant Silvestre amb tres recorregut diferents.

El recorregut de la Sant Silvestre serà de 5 km i les persones participants passaran per punts emblemàtics de la ciutat, especialment del Barri Vell. El circuit segueix el mateix traçat que altres anys: se sortirà del pavelló per l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan i es continuarà pel pont de Josep Tarradellas i Joan, la rotonda de l'Assemblea de Catalunya, el passeig de la Devesa, el carrer de Caterina Albert, la plaça de Miquel de Palol, el carrer de Bernat Boades, el passatge dels Massaguer, el carrer de Santa Eugènia, la plaça del Marquès de Camps, el carrer Nou, el pont de Pedra, la plaça del Vi, el carrer dels Ciutadans, la plaça de l’Oli, el carrer de la Cort Reial, el carrer de les Ballesteries, el carrer dels Calderers, la plaça de Sant Feliu, el carrer de la Barca, la plaça de Sant Pere, el carrer de Pedret, la rotonda del pont de Pedret, el passeig de la Devesa, el pont de la Barca, la rambla de Xavier Cugat, la rotonda de Josep Tarradellas i Joan i, finalment, s’arribarà al pavelló de Fontajau.

Pel que fa a la Mini Sant Silvestre, les sortides i les distàncies són tres. Les inscripcions a la Minicursa es limita als 300 participants. Amb l’objectiu que sigui una cursa inclusiva i oberta a tots els nens i nenes, hi haurà tres distàncies perquè cada infant esculli l'opció que millor s’adapti a les seves necessitats (a escollir segons l’edat i condició física dels infants). Per fomentar la participació i l’activitat física no hi haurà classificacions i qui acabi la cursa rebrà una medalla. Com a novetat d’enguany, cada participant a la Minicursa, rebrà una samarreta tècnica i bossa obsequi.

A les 17 h, es durà a terme el recorregut de 110 metres a l’interior de la zona d’estacionament del pavelló de Fontajau per a infants nascuts el 2018 i anys posteriors. A les 17.15 h, començarà el recorregut de 600 metres per a mainada nascuda entre els anys 2015, 2016 i 2017. La darrera sortida serà a les 17.30 h, amb un recorregut de 1.200 metres per a nens i nenes nascuts el 2012, el 2013 i el 2014.  

Els recorreguts de les distàncies de 600 i 1.200 metres tindran com a sortida el pàrquing del pavelló de Fontajau. Els més petits continuaran per la rotonda de Josep Tarradellas i Joan, la rambla de Xavier Cugat (lateral sud), el carrer de Fontajau, la rambla de Xavier Cugat (lateral nord), la rotonda de Josep Tarradellas i Joan i, finalment, arribaran al pavelló. 

Com en els anys anteriors, hi haurà un servei d’acollida de les 16.30 a les 19 h en el vestíbul nord del pavelló perquè els pares i les mares puguin córrer la cursa d’adults. Aquesta iniciativa anirà a càrrec del servei municipal de canguratge La Gombola.

Les inscripcions ja estan obertes i es tancaran el 30 de desembre a les 23.59 h, o bé quan s’assoleixin les 2.000 inscripcions a la cursa d’adults o les 300 inscripcions a la Mini Sant Silvestre. Del dorsal 1 al 1000, el preu de la inscripció és de 12 euros, i del 1001 al 2000 és de 15 euros. La inscripció a la Mini Sant Silvestre té un cost de 4 euros. Les inscripcions es poden fer únicament per Internet i el dia 31 de desembre no s'admetran inscripcions.

La recollida del dorsal, la samarreta i la bossa obsequi serà el mateix dia de la cursa a partir de les 10.30 h. Fins a les 16.30 h es podrà recollir el material de les curses infantils i fins a les 17.15 h el de la cursa de persones adultes. Es recomana ser-hi amb temps per evitar cues o aglomeracions d’última hora.

A part dels trofeus per als tres primers classificats/ades de la classificació general (categoria masculina i femenina), i els trofeus per als tres primers classificats/ades de categoria masculina i femenina en la modalitat cadira de rodes, també hi haurà trofeus per al millor atleta i per a la millor atleta locals. Un any més, es premiarà també la millor disfressa de temàtica nadalenca, la millor disfressa de temàtica lliure, i el corredor i la corredora de més edat. La classificació es farà pública al web del Servei Municipal d'Esports el mateix 31 de desembre.

Per a més informació i per inscriure’s a les curses es pot consultar la web de la Cursa Sant Silvestre: https://web.girona.cat/ssilvestre/inscripcions

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.