Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2023

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Agència Catalana de la Joventut ha llençat aquest mes la campanya #EsMotiuSuficient

El Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya activa un servei de xat per prevenir i detectar problemàtiques de salut mental entre adolescents i joves per prevenir el suïcidi juvenil.

Aquesta campanya és un dels fruits del grup de treball de prevenció del suïcidi juvenil, impulsat des de Joventut i format per persones expertes en l'àmbit, professionals de diversos Departaments de la Generalitat (Drets socials, Salut i Educació) i representants d'entitats juvenils.

Pel disseny de la campanya i del servei de suport s'ha comptat amb el contrast i la valoració de persones expertes en la matèria i d'un grup de "persones joves supervivents", la majoria activistes, que havien experimentat situacions de depressió, ideació suïcida i/o Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA). Aquesta col·laboració ha estat cabdal per millorar la campanya i incorporar la perspectiva juvenil, fet que contribuirà a tenir millors resultats i un major impacte entre les persones adolescents i joves.

Obro feel és un xat de suport emocional a través de WhatsApp. És totalment gratuït, immediat i confidencial. Només cal afegir el número de telèfon 680 354 155 als contactes i iniciar una conversa mitjançant Whatsapp. El xat està disponible 24/7. 

És un servei de la Secretaria d'Infància, Adolescència i Joventut, a través de la Direcció General de Joventut del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, i està gestionat amb el suport de la Fundació Ajuda i Esperança.

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.