Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ampliarà les voreres i renovarà l’enllumenat d’un tram del carrer de Figuerola 

Es tracta d’una proposta feta pels veïns i veïnes en el marc dels pressupostos participatius.

L’Ajuntament de Girona ampliarà les voreres i renovarà l’enllumenat del carrer de Figuerola, en el tram que va des de l’avinguda de Ramon Folch fins al carrer de Bonastruc de Porta. L’objectiu d’aquesta actuació és millorar l’accessibilitat i la il·luminació d’aquest punt perquè sigui més segur per a les persones vianants. Es tracta d’una proposta feta pels veïns i veïnes en el marc dels pressupostos participatius els anys 2018 i 2019. 

“Amb aquest projecte donem resposta a la petició veïnal que es va incloure en els pressupostos participats, fent possible una millora substancial d’aquest tram del carrer Figuerola, fent-lo més accessible i més segur, amb unes voreres més amples, un enllumenat nou i la preparació de la via per a la posada en marxa de mesures i instal·lacions en matèria de ciutat intel·ligent, per a un major control, per exemple, de l’oci nocturn”, ha remarcat el regidor d’Urbanisme de Proximitat, Lluís Martí Arderiu.

L’actuació es va aprovar inicialment per Junta de Govern Local. Després del període d’exposició pública, el projecte s’haurà d’aprovar definitivament i, tot seguit, es licitarà l’obra, que té un cost de 133.765,80 euros (IVA inclòs). Està previst que l’actuació tingui una durada de 6 mesos i que els treballs comencin el 2024. 

Per ampliar les voreres, s’eliminaran els aparcaments existents d’aquest tram del carrer i, per tant, no es permetrà ni l’estacionament ni la parada de cap vehicle. Tanmateix, es mantindrà una zona de càrrega i descàrrega a tocar de l’avinguda de Ramon Folch. 
 
En concret, s’ampliaran les dues voreres de banda i banda del carrer fins a una amplada d’entre 2,30 i 2,10 metres. Alhora, es canviaran les lluminàries que hi ha enganxades a les façanes per fanals, per tal que el carrer tingui més llum.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.