Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2023

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona organitza un taller vivencial al refugi antiaeri del jardí de la Infància per commemorar el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

La proposta, titulada “Atrapades entre dues realitats”, tindrà lloc aquest divendres, dia 10 de novembre

L’Ajuntament de Girona organitza aquest divendres, dia 10 de novembre, un taller per promoure i defensar els drets humans, coincidint amb la celebració dels 75 anys de la Declaració Universal dels Drets Humans. La proposta està elaborada en xarxa amb el teixit social gironí i el Museu d’Història de Girona.

El taller, que es titula “Atrapades entre dues realitats”, es farà a les 19 h al refugi antiaeri de Girona, tindrà un format vivencial i comptarà amb un espai de debat. Està dirigit a majors de 16 anys i requereix inscripció prèvia.

L’espectacle, basat en les històries reals que l’autor Javier de Isusi ha recollit en el còmic Asylum i a través de La Nave Va, se submergeix en les vides de quatre persones que, per raons diverses, s’han vist forçades a abandonar casa seva, emprenent un viatge a la recerca de refugi i asil.
  
Enguany es compleixen 75 anys des que l'Assemblea General de les Nacions Unides, reunida a París el 10 de desembre de 1948, aprovà i proclamà la Declaració Universal dels Drets Humans. Els estats que havien donat suport a aquesta iniciativa es comprometien a garantir l’exercici en llibertat dels drets civils, polítics, econòmics socials, culturals i de solidaritat i cooperació.  

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.