Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona felicita la centenària Rosa Maria Labayen

L’alcalde, Lluc Salellas i Vilar, i la regidora de Ciutat que Cuida, Gemma Martínez Villagrasa, l’han visitat aquest migdia

Imatge de la visita

La veïna de Girona Rosa Maria Labayen celebra avui el seu centenari. La gironina, resident al Barri Vell, ha commemorat l’efemèride acompanyada de la seva família. L’alcalde de la ciutat, Lluc Salellas i Vilar, i la regidora de Ciutat que Cuida de l’Ajuntament de Girona, Gemma Martínez Villagrasa, l’han visitat aquest migdia i l’han felicitat en nom propi, del consistori i de la ciutat. També li han lliurat una carta de felicitació i un ram de flors com a obsequis.

Rosa Maria Labayen Coderch va néixer el 1923 a Sant Joan les Fonts i va passar la seva infància a Bonmatí. A l’època de l’institut anava i tornava a Girona i posteriorment va anar a viure a la capital gironina. Labayen ha tingut un paper cabdal en la història de Girona, Temps de Flors, ja que va ser la impulsora de l’obertura de les cases del Barri Vell per l’esdeveniment, després de convèncer amb perseverança veïns i veïnes i amistats per fer-ho possible. Actualment, i des del 1982, presideix l’Associació Amics de la Girona Antiga, entitat que gestiona els patis i el centre històric per Temps de Flors.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.