Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’alumnat del cursos artístics de Pont Major, Pedret i Sant Daniel exposen al Centre Cívic Pont Major.

Coincidint amb el final de curs, el Centre Cívic acull mostres dels diferents cursos de ceràmica i de pintura organitzats per l’Associació Artística BlauBlau per tal de fer visible les creacions dels participants.

Imatges de les obres exposades

La primera exposició va tenir lloc fa unes setmanes coincidint amb Temps de Flors. A la Sala Regàs del Centre Cívic, els alumnes dels cursos de ceràmica van exposar peces de ceràmica amb motius florals i vegetals decorats amb flors i plantes diverses.

Són peces dels cursos de ceràmica creativa del Centre Cívic Pedret, que té lloc els dimecres a la tarda, i Sant Daniel, que es realitza els dijous al matí. Els dos cursos són a càrrec de Fanny Leymat i són cursos on es fa èmfasi en la creativitat i es dona molta llibertat als participants, treballant el volum i el color amb diferents tipus d'argiles, descobrint, experimentant i aprofundint en diferents trucs i tècniques.

La segona exposició, muntada a la Sala d’Actes Luís Herrera del Centre Cívic, mostra els quadres i pintures dels participants dels dos cursos de dibuix i pintura que tenen lloc els dimecres i els divendres al matí, a càrrec de Mariona Terrats. Com els cursos de ceràmica, el curs està dirigit a persones de tots els nivells tot i que el curs de divendres està dirigit més a iniciats. S’aprofundeix en les tècniques i s’experimenta a través de l’expressió plàstica, treballant les diferents tècniques de cada disciplina, segons les inquietuds de l'alumnat.

Aquests cursos organitzats per BlauBlau parteixen de la base que tothom té potencials creatius. L’únic que cal és posar-los a la pràctica i crear obres. Així, la creativitat es retroalimenta i es potencia a través de l’aprenentatge. 

El curs vinent es mantindrà l’oferta de cursos i tallers artístics i fins i tot s’intentarà ampliar l’oferta.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.