Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Quatre exposicions presenten el treball de l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art de Girona

Les mostres es poden veure a la biblioteca Antònia Adroher, a la Casa de Cultura i a El Modern, a Girona, i al castell de Palol de Revardit.

Fotografies de la inauguració de “Un text, una imatge”, de les obres de “Taula parada” i dels bustos que formaran part de “All about me”.

El treball de l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art (EMA) de Girona es pot veure aquests dies en diferents equipaments de la ciutat i, fins i tot, al castell de Palol de Revardit. La biblioteca Antònia Adroher, la Casa de Cultura i El Modern són els espais del municipi que acullen l’exposició de les creacions dels alumnes i de les alumnes de l’EMA durant les properes setmanes.

Des d’ahir, dia 1 de juny, a la biblioteca Antònia Adroher es pot visitar la mostra “Un text, una imatge”, formada per obres de l’alumnat de joieria i de ceràmica, sota la supervisió de les professores Imma Viñals i Providència Casals. Es tracta d’una proposta d’acostament entre l’art plàstic i la literatura que va iniciar l’escola amb Biblioteques de Girona. Cada alumne/a realitza una peça artística a partir del que li ha suggerit el poema o text d’un escriptor o escriptora catalana. L’any passat l’autor escollit va ser Joan Vinyoli i enguany han estat els versos de Maria Mercè Marçal els que han inspirat l’alumnat. La mostra es podrà visitar fins al 15 de juny.

Dins del Festival Inund’art, que comença avui, 2 de juny, l’alumnat del taller de perfeccionament de ceràmica presenta la mostra “Taula parada”, amb dotze propostes de vaixelles formades per plats, sota plats, vasos, copes, soperes i salseres a punt per servir l’àpat més creatiu. Des de propostes clàssiques fins a d’altres més arriscades, les peces són el treball de tot el curs. Estaran exposades a la Casa de Cultura fins al 30 de juny. 

A partir del 15 de juny i fins al 15 de juliol, El Modern. Centre Audiovisual i Digital de Girona acollirà la mostra “All about me”, amb les obres de l’alumnat del taller d’escultura de Tomàs Pons. L’exposició té com a objectiu portar la mirada de l’espectador/a cap a una reflexió en què s’enfronten l’art humà i la realitat digital. És art una peça realitzada en 3D? Trobem l’essència en una obra realitzada digitalment? Fins a quin punt la materialitat defineix l’essència d’una obra? L’espectador/a en podrà treure les pròpies conclusions. 

Fora de la ciutat, Niqui Runciman i Josep Maria Sunyer, alumnes de pintura del taller obert de Pep Camps, mostren una selecció de la seva obra a “Llocs i gent”, que es pot veure al castell de Palol de Revardit. Mentre que Runciman centra la seva obra en el retrat i a la figura humana, Sunyer presenta paisatges i motius vegetals, amb una pintura més lluminosa i pinzellades visibles. La mostra es podrà visitar fins al proper 11 de juny.

Les quatre exposicions són fruit de la col·laboració i els vincles de l’escola amb diferents agents culturals del territori per tal de fer arribar la cultura arreu i donar projecció a l’alumnat de l’escola. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.