Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’espectacle “Cita a Cegues” de Sol Picó amb Toni Comas i el concert de l’Orquestra de Girona i Camerata Eduard Toldrà de Vilanova, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

L’artista convidada de l’Auditori de Girona, Sol Picó, presenta la tercera i última de les propostes programades aquesta temporada. Sota la batuta de Xavier Puig, l’Orquestra de Girona i la Camerata Eduard Toldrà de Vilanova interpretaran “Adagio. Elogi de la lentitud”.

El pròxim cap de setmana, l'Auditori de Girona acollirà dos espectacles, un en l'àmbit de la dansa  i les arts escèniques, i l'altre, en el camp de la música clàssica. Es tracta de Cita a Cegues, de la coreògrafa Sol Picó, juntament amb Toni Comas, que tindrà lloc a la Sala de Cambra (dissabte 3 de juny, a les 20 h), i el concert Adagio. Elogi de la lentitud, amb l'Orquestra de Girona i la Camerata Eduard Toldrà de Vilanova (diumenge 4 de juny, a les 19 h). Les entrades per a les dues propostes es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

L'artista convidada de l'Auditori de Girona d'aquesta temporada i reconeguda coreògrafa, Sol Picó, presentarà la tercera i última de les propostes programades en el marc d'aquesta figura, i ho farà al costat de Toni Comas a Cita a Cegues. Aquest espectacle és una trobada entre dos animals escènics, cada un en el seu àmbit, un viatge musical amb sinestèsia de moviments i sons que esdevé una història d'amor en què no els caldran les paraules.

L'endemà, l'Auditori de Girona oferirà un moment de repòs, reflexió i calma enmig d'aquest món vertiginós. L'Orquestra de Girona i la Camerata Eduard Toldrà de Vilanova portaran a la Sala de Cambra de l'Auditori de Girona Adagio. Elogi de la lentitud, un espectacle dirigit per Xavier Puig que combina la lectura de poemes i textos literaris curts, tot creant un entorn escènic de calma. Entre les peces que s'hi podran escoltar, destaquen Vistes al mar, d'Eduard Toldrà; Elegia, de la Serenata per a cordes de Piotr I. Txaikovsky, o Crisantemi, de Giacomo Puccini, entre d'altres.

Les entrades per a les dues propostes d'aquest cap de setmana es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Durant el pròxim mes de juny, la programació de l'Auditori de Girona comptarà amb els concerts d'Adriana Calcanhotto (divendres 9 de juny) i El Pot Petit (diumenge 11 de juny). Les entrades es poden adquirir al web de l'Auditori: www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.