Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Detenen un dels presumptes autors de la crema de contenidors de Girona

Gràcies a la col·laboració entre la Policia Municipal de Girona, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Salt s’ha localitzat i detingut el jove de 19 anys

La Policia Municipal de Girona, juntament amb els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Salt, ha localitzat i detingut un dels presumptes autors de la crema de diversos contenidors la matinada del 24 d’abril a la ciutat de Girona. Es tracta d’un jove de 19 anys, sense antecedents i veí del municipi de Salt. En concret, se li imputa la crema de cinc contenidors del carrer de Santa Eugènia, cinc del carrer de Bernat Boades i nou del carrer de Bonastruc de Porta, a més d’un vehicle i una façana. 

A través de diferents imatges, la Policia Municipal de Girona en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra va identificar un dels presumptes autors de la crema de contenidors. Tot seguit es va comprovar que el seu domicili està situat a Salt. Davant d’això, la policia va fer un requeriment per informar a la resta de cossos sobre la recerca d’aquesta persona per a la seva detenció. 

Ahir el matí, la Policia Local de Salt el va localitzar i el va detenir com a presumpte autor de la crema de diversos contenidors a la ciutat de Girona a finals d’abril. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.