Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’únic concert a Catalunya de Calexico i l’espectacle del 75è aniversari de Víctor Manuel, primeres confirmacions de la nova temporada de l’Auditori de Girona

La banda nord-americana oferirà un concert per celebrar els 20 anys de la publicació del seu reconegut disc “Feast of Wire”. El cantautor celebrarà el 75è aniversari amb un extens repertori musical que inclourà les cançons que l’han acompanyat al llarg d’aquests anys.

L'Auditori de Girona avança els primers noms de la nova temporada de Tardor Nadal 2023, dues propostes destacades de l'àmbit estatal i internacional. Per una banda, els nord-americans Calexico oferiran un únic concert a Catalunya a la Sala Montsalvatge el diumenge 15 d'octubre, i per altra banda, el reconegut cantautor Víctor Manuel presentarà a la mateixa sala el divendres 10 de novembre l'espectacle de la gira que commemora els seus 75 anys.

Calexico farà parada a l'Auditori de Girona dins la gira europea que realitza per celebrar els 20 anys del seu quart àlbum d'estudi. Un homenatge explosiu a Feast of Wire, l'àlbum publicat a principis del 2003 que va impulsar la seva trajectòria musical i que va suposar un avenç en l'àmbit comercial i de reconeixement de la crítica. A l'escenari de la Sala Montsalvatge, la banda nord-americana farà un repàs de totes les cançons del disc, però també d'algunes de les preferides dels seus seguidors i seguidores i de la resta de projectes discogràfics. Fundada pel guitarrista i cantant Joey Burns i el bateria John Convertino, Calexico és una singular banda d'indie folk i indie rock fronterer, que beu tant de la música del sud-est dels Estats Units com de la del nord de Mèxic, sense oblidar-se d'influències musicals d'altres cultures.

El reconegut cantautor Víctor Manuel també oferirà un concert a la Sala Montsalvatge en el marc de la nova gira. La Vida En Canciones. El escenario lo cura todo és el títol de l'espectacle de l'artista asturià per commemorar els seus 75 anys, un concert especial amb tota la banda que inclourà un extens repertori musical amb cançons tan emblemàtiques com Soy un corazon tendido al sol, Solo pienso en ti, Quiero abrazarte tanto o Planta 14, entre moltes altres. Un viatge musical que pretén abraçar, resumir i recordar tots aquests anys de cançons i carretera.

La programació de la nova temporada Tardor Nadal 2023 es donarà a conèixer a mitjan juny, i comptarà amb propostes locals, nacionals i internacionals de diversos gèneres i estils musicals. Les entrades per als dos primers concerts ja es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.