Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Tocs de Vi de l’Empordà celebra la desena edició amb catorze tastos en espais singulars i dos dies de fira enogastronòmica

Les activitats tindran lloc del 5 al 10 de juny amb la participació de tretze de cellers empordanesos. Durant la fira, Girona Excel·lent i diversos establiments de la ciutat oferiran tastets gastronòmics elaborats amb productes de proximitat

Tocs de Vi de l’Empordà a Girona, un dels principals esdeveniments enogastronòmics de les comarques gironines, celebra enguany la desena edició i oferirà una programació diversa del 5 al 10 de juny per gaudir dels vins de l’Empordà a la capital gironina. 

L’activitat central de la desena edició de Tocs de Vi de l’Empordà a Girona tindrà lloc, com sempre, a la plaça de la Independència de Girona, els dies 9 i 10 de juny. Durant dos dies, en aquest espai del centre de Girona, tretze cellers de la denominació oferiran els seus vins que, a diferència d’altres anys, seran maridats amb tastets de productes de proximitat oferts pel segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent i per diversos establiments de la ciutat.

L’horari de la fira serà els dos dies de les 18 h a les 23 h. Es vendran packs a un preu de 15 euros que inclouran 6 tiquets i la copa de vi. Els tiquets es podran bescanviar tant per degustacions de vi com per tastets gastronòmics.

Els cellers de la DO Empordà oferiran una completa selecció de vins blancs, rosats, negres i dolços i, en la majoria dels casos, també presentaran vins de la nova anyada. Per la seva banda, Girona Excel·lent i diversos establiments de la ciutat oferiran una selecció de tastets gastronòmics elaborats amb productes de proximitat.


Tastos en espais singulars

Tocs de Vi de l’Empordà a Girona també programa catorze tastos de vins empordanesos a espais emblemàtics de la ciutat. Aquest any s’incorporen dos nous espais: la terrassa de l’Hotel Gran Ultònia i la seu del Casino Gerundense. A banda d’aquestes noves localitzacions, Tocs de Vi de l’Empordà a Girona ofereix tastos en espais habituals, com el claustre del monestir de Sant Pere de Galligants, els Banys Àrabs, la Casa Masó, el Museu d’Art de Girona o el refugi antiaeri del jardí de la Infància. Els tastos tindran lloc des del dilluns 5 de juny i fins divendres 9 de juny. Aquestes activitats tindran un preu de 10 euros.

Dins de la programació de tastos en espais singulars també es programen dues sessions de la proposta “Els vins de la Girona desconeguda”, el dimecres 7 de juny i el divendres 9 de juny, amb un itinerari pel Barri Vell que permetrà redescobrir la Girona amagada a través de la DO Empordà i Romina Ribera, de Glops d’Història, una arqueòloga i sommelier amant de la història del vi. Aquestes dues sessions tenen un preu de 15 euros.

La programació de tastos a espais emblemàtics de la ciutat, suposa, d’una banda, estendre l’esdeveniment més enllà del seu nucli central -la plaça de la Independència-, per reforçar el coneixement dels valors monumentals de la ciutat i generar activitat en els museus, i, d’altra banda, es dona l’oportunitat als cellers de mostrar d’una manera més didàctica i atractiva els seus productes, així com portar a terme una tasca prescriptora més profunda.

Tocs de Vi de l'Empordà a Girona està organitzat per la DO Empordà amb el suport de l’Ajuntament de Girona i el Fons Europeu de Desenvolupament Rural i el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.

Compra d'entrades

Les entrades pels tastos en espais singulars es poden adquirir al web de la DO Empordà: www.doemporda.cat. Els packs per a la fira s’han de comprar en el mateix espai.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.