Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Oficina de Turisme de Girona rep el Premi a la Innovació de la Xarxa d'Oficines de Turisme de Catalunya

S’ha reconegut el projecte per incorporar maquetes en 3D de diferents espais emblemàtics de la ciutat i un mapa de relleu del centre històric adreçat a les persones amb discapacitat visual

Imatges de les maquetes

L’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Girona ha estat guardonada amb el Premi a la Innovació de la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya pel seu compromís en l’avenç cap a una destinació turística accessible i universal. El certamen, convocat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, té per objectiu posar en valor les oficines de turisme per la seva excel·lència en la prestació del servei a les persones visitants i per la seva capacitat de millora, innovació, qualitat i productivitat.

En aquesta ocasió, el guardó reconeix el projecte d’accessibilitat implementat a l’Oficina de Turisme, que consisteix en l’adaptació del servei d’atenció turística de la ciutat a les necessitats informatives de les persones amb discapacitat visual. 

Concretament, el servei ha incorporat sis maquetes manipulables en 3D de diferents espais emblemàtics de Girona (la Catedral, la basílica de Sant Feliu, el monestir de Sant Pere de Galligants, la Farinera Teixidor, la Casa Teixidor –la Punxa- i la plaça de l’Assumpció) i un mapa en relleu del centre històric amb la ubicació dels principals atractius culturals i patrimonials. Les figures han estat realitzades a partir d'uns models creats pel gironí Lluís Morales, que és voluntari dels cursos de disseny 3D de l'Espai Caixa de Girona. Els recursos, que es troben a disposició de les persones amb discapacitat visual i dels professionals del guiatge turístic de la ciutat, es complementen amb una cartel·la explicativa en el sistema Braille disponible en quatre idiomes.

El premi posiciona el servei d’atenció turística de la ciutat de Girona com un referent en matèria de turisme accessible, aportant valor afegit, autenticitat i innovació a la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya. També reflecteix l’aposta de l’Ajuntament de Girona per consolidar la ciutat com una destinació turística universal i accessible.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.