Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’estrena oficial de l’espectacle de Carles Viarnès & Alba G. Corral i l’única actuació a Catalunya de Ringmasters, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

El nou disc de Carles Viarnès “Hiper_O” està bastat en modes gregorians i té com a protagonista un instrument singular i innovador, l’hyperorgan. El quartet vocal Ringmasters oferirà un únic concert a Catalunya dins la programació del festival internacional Girona A Cappella.

Aquest cap de setmana, l’Auditori de Girona acull dues propostes en primícia: l’estrena oficial de l’espectacle de Carles Viarnès & Alba G. Corral, el divendres 19 de maig a les 20 h, i l’única actuació a Catalunya del quartet vocal Ringmasters, el dissabte 20 de maig a les 20 h. 

Hyper_O és el nou disc de Carles Viarnès, un treball basat en modes gregorians i amb un considerable protagonisme de l’hyperorgan, un instrument singular que, en aquesta ocasió, es fusiona amb el piano i l’electrònica. En aquest concert a l’Auditori de Girona, el pianista contemporani estrenarà oficialment el seu nou disc, juntament amb l’artista visual Alba G. Corral, en un espectacle coproduït per Bankrobber i La Marfà - Centre de Creació Musical. Amb una trajectòria de llarg recorregut, la col·laboració artística entre Carles Viarnès i Alba G. Corral dóna lloc a un univers sensorial que explora la bellesa de la inutilitat de l’art, i convida a reflexionar sobre la relativitat del temps. La proposta es podrà veure aquest divendres 19 de maig a les 20 h a l’escenari Montsalvatge. 

L’endemà, l’Auditori de Girona acollirà l’únic concert a Catalunya de Ringmasters, un grup vocal format per quatre cantants que el 2012 van obtenir el títol de Campió del Món de Barbershop. Dins la programació del festival internacional Girona A Cappella, Ringmasters arribarà a la Sala Montsalvatge per oferir un espectacle dinàmic i enèrgic que abasta des de clàssics del barbershop fins a cançons commovedores de Broadway, passant per clàssics del cinema, The Beatles i Elvis Presley. El concert tindrà lloc aquest dissabte 20 de maig a les 20 h.

Durant el pròxim mes de juny, la programació de l’Auditori de Girona comptarà amb els espectacles de Sol Picó (dissabte 3 de juny), Orquestra de Girona i Camerata Eduard Toldrà de Vilanova (diumenge 4 de juny), Adriana Calcanhotto (divendres 9 de juny) i El Pot Petit (diumenge 11 de juny).

Les entrades es poden adquirir al web de l’Auditori: www.auditorigirona.org

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.