Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comença el període de preinscripcions per la Matinal d’Art 2023, enguany centrada en els viatges en el temps

L’activitat tindrà lloc entre el 26 de juny i el 14 de juliol i les sol·licituds per participar-hi es podran presentar fins al 26 de maig. 

Imatge guanyadora del concurs del cartell de la Matinal d’Art 2023

L’Ajuntament de Girona ha obert el període de preinscripcions per La Matinal d’Art que cada estiu organitza l’Escola Municipal d’Art de Girona (EMA). Enguany, la proposta tindrà lloc del 26 de juny al 14 de juliol i estarà dedicada als viatges en el temps. En aquest sentit, els i les joves participants treballaran la plàstica tal com es feia en altres èpoques i cultures i imaginaran també com seran les estètiques del futur en un recorregut artístic a través de la història: des de vaixells grecs fins a naus espacials, passant per braçalets de Mesoamèrica i penjolls de la Mediterrània.

El període de sol·licituds per participar-hi ja és obert i s’allargarà fins al 26 de maig. Les famílies que ho vulguin poden fer la preinscripció a les diferents opcions que proposa l’Escola segons l’edat dels infants a través del Sistema d’inscripcions municipal. L’ordre de preinscripció no afecta l’assignació de places, ja que aquesta es farà per sorteig el dimecres 31 de maig. 

La Matinal d’Art forma part de la programació d’estiu de l’Escola Municipal d’Art dirigida a infants i jovent d’entre 6 i 16 anys. Amb aquesta activitat, es dona l’oportunitat a les persones participants de tastar diferents disciplines que formen part de l’oferta pròpia de l’escola, des d’una òptica formativa i creativa i segons grups d’edat.

El professorat que imparteix els tallers de la Matinal, i que forma part de l’Escola Municipal d’Art, està format per Manel Bayo, Josep Maria Bernabé, Pep Camps, Providència Casals, Clara Oliveras, Tomàs Pons, Cesc Pujol, Sebi Subirós i Imma Viñals.
 
Aquest 2023, la imatge del cartell de les inscripcions és obra de l’alumna de 8 anys del grup d’EmaXics Èlia Viñas Roig. Es tracta del resultat de la 4a edició del concurs pel cartell de la Matinal d’Art, en què es va proposar a l’alumnat dels diferents cursos infantils i juvenils que creessin una obra artística relacionada amb la temàtica dels viatges en el temps. La imatge guanyadora presenta un robot que, a través de la màquina del temps, ha viatjat a l’època dels castells medievals.

Podeu consultar més informació, normativa i dates del sorteig de places i matriculacions a través de la pàgina web municipal de la Matinal d’Art

Fulletó de la Matinal d’Art 2023
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.