Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Ludivers assoleix la xifra més alta d’assistència amb 9.000 persones i ja es prepara per celebrar la 10a edició

La major part del públic prové de la província de Girona, tot i l’augment de famílies de la zona de Barcelona.

El Ludivers, el festival del joc i les cultures de la imaginació, va reunir 9.000 persones en la darrera edició, celebrada el cap de setmana del 6 i 7 de maig, als jardins de la Devesa. La major part del públic provenia de la província de Girona, tot i que enguany s’ha fet palès un augment de famílies procedents de la zona de Barcelona. El festival ja es prepara per celebrar l’any que ve la 10a edició amb més propostes en el mateix espai. 

Les famílies van poder gaudir de 70 activitats diferents repartides en sis planetes, a més dels satèl·lits i els espectacles. Totes aquestes propostes van ser possible gràcies a la participació d’entitats del territori que cada vegada en són més i que viuen el festival com un espai on donar-se a conèixer, portar a terme les seves activitats i treure un rendiment social i cultural a tota la tasca que duen a terme durant l’any.  

Un dels grans atractius d’aquesta edició va ser la nova ubicació del Planeta Juganer, situat a la plaça de les Botxes. Aquest canvi d’ubicació va permetre que totes les taules de joc quedessin distribuïdes en un espai més ampli per poder passejar sense dificultats i gaudir de l'estona de joc. Enguany, 30 marques de jocs hi van ser presents amb un total de 120 taules on es podien fer partides directament gràcies a les explicacions de les més de 50 persones dinamitzadores. 

Quatre propostes de joc lliure van omplir el Miniplaneta, destinat a infants de 0 a 5 anys. Arran d’aquest èxit, està previst augmentar l’oferta d’activitats per a aquesta franja d’edat en la pròxima edició. 

Per a les criatures més actives hi havia la proposta del Circuit d'aventures de Rutac i els Tastets Esportius a càrrec del GEiEG, que per primera vegada participava en el Festival. Com a novetat, la zona de joc de Slot Torrassa va estar sempre plena. Cal destacar també la participació activa de l’entitat Modelisme Naval Girona, la qual va muntar una exposició de les seves creacions navals.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.