Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comença la 68a edició de “Girona, Temps de Flors” amb 126 projectes

L’esdeveniment, que té lloc a 13 barris de la ciutat, s’allargarà fins al 21 de maig

Girona, Temps de Flors” arrenca avui la seva 68a edició amb 126 projectes que es podran visitar fins al 21 de maig. Durant aquests nou dies les flores i les plantes són les grans protagonistes de la ciutat. Aquest matí ha tingut lloc una passejada per diferents exposicions, patis i jardins amb autoritats de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya a Girona i el Bisbat de Girona, i representants de l’esdeveniment.

Enguany es poden visitar 106 espais distribuïts en 13 barris: Barri Vell, Can Gibert del Pla, Carme, Devesa, Eixample, Les Pedreres, Mercadal, Montilivi, Palau-sacosta, Santa Eugènia, Sant Narcís, Taialà i Vall de Sant Daniel. La mostra es pot visitar cada dia des de les 10 fins a les 22 h, un horari que s’allargarà fins a les 24 h els dos dissabtes i el dimecres 17 de maig. 

Com a novetat, aquest any es pot entrar per primera vegada a l’antiga sala de ball Odeon i, respecte a les últimes edicions, es poden tornar a visitar espais interiors com el Museu d’Història de Girona, la Casa Lleó Avinay, l'església de Sant Lluc, l’edifici Díaz Tarragó, la Casa Martínez Davalillos i el Museu d’Història dels Jueus. Els punts a visitar -jardins, patis, edificis i monuments, espais i racons de la ciutat molt diversos- inclouen, com cada any, projectes florals elaborats de forma desinteressada per entitats i voluntariat. 

El Barri Vell està tancat perimetralment  amb punts d’entrada i de sortida per tal de garantir una bona fluïdesa. Hi ha 5 punts d’entrada (pujada de Sant Feliu, pujada del Rei Martí, plaça dels Jurats, carrer de Sant Cristòfor i plaça de Sant Domènec) i 5 de sortida (pujada de Sant Feliu, carrer de la Força, plaça dels Jurats, plaça de Sant Domènec i carrer de Sant Cristòfor).

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.