Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El cicle “Mmm’agrada molt la música Girona” tanca la cinquena temporada amb un concert de Chaman Rumbero

L’actuació tindrà lloc el dissabte 13 de maig, a les 18.30 h, al Centre Cívic Ter, i per assistir-hi cal fer reserva prèvia.

Imatge promocional del grup Chaman Rumbero

El cicle “Mmm'agrada molt la música Girona” posarà aquest cap de setmana punt final a la cinquena temporada tal com la va començar, a ritme de rumba. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Girona, l’entitat MIFAS i l'associació MMM'agrada, farà la festa de cloenda amb un concert de l’educador social i músic català Chaman Rumbero. L'actuació tindrà lloc el pròxim dissabte, dia 13 de maig, a les 18.30 h, al Centre Cívic Ter.

Sota el nom de Chaman Rumbero, s’hi amaga l'artista Gerard Canyigeral. Excantant de la Troup, baixista de Fina i col·laborador de La Cabra i altres grups musicals, Canyigueral entra en escena en solitari sorprenent amb algunes lletres recuperades d’antigues aventures, de noves i reinterpretacions molt pròpies de KikoVeneno, Delinqüentes, Gipsy Kings o Peret.

Com és habitual, l'activitat comptarà amb un micro obert per cridar a la participació i serà iniciat per l’alumnat de l'Escola de Música de Sant Gregori de Girona. Per inscriure's a l’activitat, cal sol·licitar-ho a través del compte d’Instagram @mmmagrada o per correu a mifas@mifas.com.

Aquesta temporada l’esdeveniment ha viscut una nova embranzida amb la dinamització de MIFAS; ha tingut tres concerts amb entrades exhaurides (els de Glòria Vila, Noves Creadores i La Diversa), i ha comptat amb l’assistència de més de 70 persones, de mitjana, a cada concert. A més, aquest espai d’acollida a la diversitat ha estat gaudit per més de 25 persones amb una discapacitat diagnosticada al llarg de la temporada, de les quals quatre eren artistes. Algunes d’elles han comptat amb el suport del servei d’acompanyament al cicle ofert per MIFAS.

El cicle “Mmm’agrada molt la música Girona” és un projecte sorgit de l’esforç de dinamització cultural que fa anys que duu a terme l’Ajuntament de Girona a través del Centre Cívic Ter. L’esdeveniment es manifesta com un entorn adaptat que cerca l’accessibilitat universal, la inclusió i la participació i que porta la creació i el talent territori gironí als barris. Es caracteritza per ser un espai preparat per acollir la diversitat, especialment persones amb discapacitat, tant si és diagnosticada com si no.

A més, el cicle, dinamitzat per l’entitat MIFAS, té disponible un servei d’acompanyament per a persones amb necessitat de suport per garantir el seu dret a l’accés a la cultura.

L'entrada és gratuïta amb reserva prèvia a través de l’agenda municipal.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.