Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els reptes i les oportunitats d’Europa centraran la 10a Jornada Lluís M. de Puig

L’acte se celebrarà aquest dimecres, dia 10 de maig, a El Modern, amb motiu de la celebració del Dia d’Europa

L’Ajuntament de Girona organitza la 10a edició de la Jornada Lluís M. de Puig, que tindrà lloc aquest dimecres, dia 10 de maig, a partir de les 18 h, a El Modern. L’acte, que s’emmarca en la celebració del Dia d’Europa, porta enguany per lema: “Europa: reptes i oportunitats”. 

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí, inaugurarà la jornada. La ponència central anirà a càrrec del president del Consell Català del Moviment Europeu, economista i politòleg, Xavier Ferrer, qui serà presentat per la directora del Centre Europe Direct de la Universitat de Girona i professora emèrita de Dret Internacional Públic del mateix centre universitari, Francina Esteve. 

Enguany, l’Ajuntament de Girona s’ha adherit a la Declaració del Dia d’Europa 2023 del Consell Català del Moviment Europeu, en la qual es recorda el context de guerra d’Ucraïna i els reptes als quals s’enfronta Europa en aquest context. La ponència de Xavier Ferrer versarà sobre aquesta temàtica posant la mirada, també, en les oportunitats de la conjuntura actual.

L’Ajuntament de Girona organitza des del 2013 la Jornada Lluís M. de Puig amb l’objectiu de contribuir al record i homenatge a la seva figura. El gironí Lluís Maria de Puig va presidir l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa entre el 2008 i el 2010. Precisament el 2016, Girona va rebre el Premi d’Europa que concedeix aquest òrgan. Any rere any, les jornades han servit per debatre i reflexionar sobre temes d’abast europeu. Lluís Maria de Puig també va presidir el Consell Català del Moviment Europeu, entitat de la qual l’Ajuntament de Girona és membre i amb la que es coopera en aquest acte. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.