Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Blaumut celebra 10 anys d'història en format simfònic a l'Auditori de Girona amb les entrades exhaurides

Prop de 50 músics de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona vestiran les cançons de gran format amb l'ADN més pur del grup, la música clàssica. La coreògrafa i ballarina Sol Picó, artista convidada d'aquesta temporada de l'Auditori de Girona, presenta la conferència il·lustrada i ballada "Perseguir un somni".

Aquest dissabte 13 de maig, l'Auditori de Girona acull el concert simfònic de Blaumut & JOSB amb les entrades exhaurides. Un espectacle que tindrà lloc a les 20 h a la Sala Montsalvatge i que repassarà el repertori dels cinc discos editats de Blaumut. 

Fa deu anys que es va publicar el primer treball del grup barceloní, El Turista, una dècada molt intensa carregada de música, experiències i en la qual el públic els ha fet un lloc en aquell racó més intangible de les seves vides. Per això, Blaumut ha volgut celebrar-ho amb la gira batejada Blaumut 10, juntament amb la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, dirigida per Carlos Checa. Una gira que comptarà amb només quatre concerts de gran format simfònic a Catalunya, entre els quals hi ha el d'aquest dissabte a l'Auditori de Girona. Damunt de l'escenari, 50 músics i Blaumut vestiran les cançons en gran format amb l'ADN més pur del grup, la música clàssica.

Aquest dissabte, l'Auditori de Girona també oferirà Perseguir un somni, una conferència il·lustrada i ballada de la reconeguda coreògrafa, ballarina i generadora d'estímuls Sol Picó, que tindrà lloc a la Sala de Cambra de l'Auditori de Girona, a les 18.45 h. Es tracta d'un espectacle gratuït que s'emmarca dins la figura de l'artista convidada d'aquesta temporada de l'Auditori de Girona. Sol Picó mostrarà tres espectacles diferents, que culminaran el pròxim 3 de juny amb Cita a cegues, al costat de Toni Comas, a la Sala de Cambra a les 20 h.

Durant aquest mes de maig, la programació de l'Auditori de Girona també comptarà amb els concerts de Carles Viarnès & Alba G. Corral (divendres 19 de maig) i de Ringmasters (dissabte 20 de maig), un espectacle de barbershop dins del Girona a Cappella Festival. 

Les entrades es poden adquirir al web de l’Auditori: www.auditorigirona.org

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.