Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

“Girona, Temps de Flors” comptarà amb una exposició sensorial i un cupó especial de l’ONCE 

La mostra s’ubicarà al patí de les Magnòlies de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona i en ella es podrà percebre un jardí sense veure’l, tot sentint textures, colors, sons i aromes.

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas; el delegat de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí; el director de l’ONCE a Girona, Fran Rodríguez; la presidenta de l’Associació Amics de les Flors de Girona, Ana Mª Figa; la secretària de l’Associació Amics de les Flors de Girona, Montserrat Galí, i l’autor de l’exposició sensorial, Enrique Berezo-Manso.

Girona, Temps de Flors” comptarà amb una exposició sensorial i un cupó especial que l’ONCE dedicarà aquest diumenge 7 de maig a l’esdeveniment floral. Aquest matí la tinenta d’alcaldia i regidora d’Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, ha participat en la presentació a la seu de l’organització juntament amb el delegat de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí; el director de l’ONCE a Girona, Fran Rodríguez; la presidenta de l’Associació Amics de les Flors de Girona, Ana Mª Figa; la secretària de l’Associació Amics de les Flors de Girona, Montserrat Galí, i l’autor de l’exposició sensorial, Enrique Berezo-Manso.

“Gràcies a aquesta unió entre Temps de Flors i l’ONCE, l’esdeveniment comptarà amb un projecte expositiu que ens permetrà sentir coses diferents perquè mai s’ha usat el tacte, l’oïda o l’olfacte per visitar la mostra. Tot el que és innovació ens agrada”, ha destacat la tinenta d’alcaldia. 

L’exposició floral sensorial, titulada “Sartu ta Ezagutu” (entra i descobreix, amb eusquera), és una mostra accessible on es podrà percebre un jardí sense veure’l, tot sentint textures, colors, sons i aromes. L’obra que es podrà visitar del 13 al 21 de maig al pati de les Magnòlies de la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, convida el públic a gaudir d'una experiència sensorial única caminant a través d'un recorregut de tres espais enllaçats, on podran  percebre diferents formes, textures, colors, sons i aromes, deixant-se portar per l’oïda, el tacte i l’olfacte, tal com ho faria una persona cega.  

Les persones que veuen i que vulguin visitar aquesta mostra comptaran amb diferents elements, com ulleres, antifaços o bastons guia per viure una experiència 100% immersiva. Així mateix, a l’entrada del jardí hi haurà un mapa en relleu, per tal que les persones que entrin es puguin fer una idea de com serà el recorregut. A més, hi haurà informacions accessibles en braille i un codi QR. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.