Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Nou centres educatius de Girona participen en el projecte “Apadrinem escultures” aquest curs

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de cloenda del període 2022-2023 al Centre Cultural La Mercè.

Un total de nou centres educatius de Girona han participat en el projecte "Apadrinem escultures" aquest curs 2022-2023. Concretament, hi han participat les escoles Migdia, Dalmau Carles, Carme Auguet, Santa Eugènia i Font de l'Abella, a més de l'escola Madrenc de Vilablareix, i els instituts Jaume Vicens Vives, Carles Rahola i Santiago Sobrequés.

Un representant de cadascun d'aquests centres ha participat aquest matí en l'acte de cloenda de la iniciativa aquest darrer període escolar, acompanyats del vicealcalde i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Quim Ayats; del regidor d'Educació, Infància i Esports de l'Ajuntament, Àdam Bertran; la presidenta d'Amics de la UNESCO de Girona, Dolors Reig, i de diversos escultors i escultores.

Les escultures que s'han apadrinat al llarg d'aquest curs han estat Foques, A, B, C, Q, Parella i Llapis, de Francesc Torres Monsó; Els escolars, de Domènec Fita; Nens, de Neus Cutrinas; Font de vida, de Joan Fluvià Mas; A Lluís Companys, de Josep Maria Subirachs; Homenatge al president Josep Irla, de Mercè Riba; Rellotge de sol, de Josep Duixans, Abraçada, de José "Pepe" Noja;  V-100, de Rafael Planella; Contra l'invasor, de Miquel Blay; RRRRRRR, d'Edgar Massegú, i Família, d'Emília Xargay.

Aquest projecte es va iniciar el curs 2001-2002 a la ciutat de Girona i actualment és un dels prop de quatre-cents recursos educatius que La Caseta - Recursos Educatius de l'Ajuntament de Girona ofereix als centres escolars.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.