Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Set centres educatius de la ciutat participen en la venda de productes dels horts escolars al Mercat del Lleó

Al llarg del curs, els nens i nenes treballen el cultiu de diferents productes a les seves escoles

Diverses imatges de la jornada

Uns 250 nens i nenes procedents de set centres educatius de Girona han fet de paradistes aquest matí i han venut els productes dels horts de les seves escoles al Mercat del Lleó. Concretament, hi han participats dotze grups classe de primària i secundària de les escoles Àgora, Domeny, Eiximenis, El Bosc de la Pabordia, Montfalgars, Sagrada Família i Font de l’Abella . L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, han passejat per les parades i han aprofitat per conèixer la tasca de les escoles.

Des de l’any 2008 l’Ajuntament de Girona, a través del Servei d’Educació, porta a terme el projecte de suport als horts de les escoles de la ciutat amb l’objectiu d’introduir l’alumnat al món de l’horticultura i facilitar que totes les escoles puguin tenir un espai d’hort. D’aquesta manera els infants aprenen a conrear la terra, coneixen les diferents verdures i hortalisses que s’hi poden plantar i també quan és el millor moment per recollir-les i consumir-les.

A més, aquesta iniciativa pretén, d’una banda, facilitar la formació del professorat per gestionar l’hort ecològic de cada centre escolar de la ciutat de Girona i, de l’altra, sensibilitzar cap a una cultura agrària més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

La ciutat de Girona, com a Ciutat Educadora, promou amb aquestes i altres actuacions l’educació per la salut i la participació de tots els seus habitants en bones pràctiques de desenvolupament sostenible. El projecte d’horts escolars i la posterior venda dels productes al mercat en són un bon exemple.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.