Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona obté el segell europeu d'excel·lència EFFE per a ciutats i regions amb festivals

L'adhesió ha tingut lloc avui en el marc de la jornada de benvinguda de l'Arts Festival Summit de l'Associació Europea de Festivals

Fotografia de l'acte

Girona ha obtingut aquest vespre el segell europeu d'excel·lència EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) per a ciutats i regions amb festivals, una distinció que atorga l'Associació Europea de Festivals (EFA) i que es renova cada tres anys. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el president de l'EFA, Jan Briers, han signat aquest vespre el document que acredita l'atorgament del segell a la ciutat a l'Auditori de La Mercè en el marc de la jornada de benvinguda de l'Arts Festival Summit de l'EFA. Després de la signatura, l'acte ha comptat amb les intervencions musicals de Jordi Savall, Rufus Wainwright i Jorn Weisbrodt.

El segell EFE és un reconeixement a les ciutats que volen associar i integrar el seu desenvolupament i la seva imatge amb un compromís cap als festivals, la cultura i Europa. Les ciutats fundadores d’aquest segell són Belgrad, Bergen, Edimburg, Gant, Cracòvia, Leeuwarden i Ljubljana.

L'Arts Festival Summit de l'Associació Europea de Festivals tindrà lloc a Girona i Peralada entre el 23 i el 26 d'abril i està organitzat pel Festival Castell de Peralada, que actua com a amfitrió de la cimera. Es preveu que hi assisteixin 200 delegats de festivals internacionals procedents de 35 països, amb representants d'alguns dels certàmens més grans i antics d'Europa, com el Festival Internacional d’Edimburg, l’Schleswig-Holstein Musik Festival, el Festival van Vlaanderen, el BOZAR, el Gdańsk Shakespeare Festival, la Music Biennale Zagreb, el Varna Summer International Music Festival, el Festival della Valle d’Itria, i molts més. 

El programa de les jornades inclou una sèrie de trobades, converses, aprenentatge i moments per al networking entre organitzadors de festivals i els representants de les seves ciutats i regions, així com amb altres persones d’aquest sector.   

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.