Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre la convocatòria per a la 19a edició de la Mostra d’Aparadorisme i Decoració Interior de “Girona, Temps de Flors”

El termini per inscriure’s al concurs s’acabarà el dia 10 d’abril, i els premiats tindran un apartat especial a la revista oficial de l’esdeveniment destinat a visibilitzar el seu establiment.

Fotografies dels aparadors guanyadors de l’edició 2022

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria per participar en la Mostra d’Aparadorisme i Decoració Interior, que aquest any 2023 arriba a la 19a edició i coincideix amb la 68a edició de “Girona, Temps de Flors”. Les inscripcions per al concurs finalitzen el 10 d’abril. Aquest té per objectiu principal fomentar la implicació dels comerços i els establiments en el marc de l’esdeveniment. 
 
“Girona compta amb una gran riquesa de comerç, on s’inclou des de marques notòries d’àmbit internacional fins al comerç emblemàtic i singular amb productes clarament diferenciats. Aquesta fortalesa s’ha de visibilitzar. La mostra d’aparadorisme és una gran plataforma per donar a conèixer les nostres botigues i els carrers comercials”, explica la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes.
 
El jurat estarà format per representants de l’Ajuntament, associacions de comerciants, associacions de restauració i hostaleria, i entitats vinculades a “Girona, Temps de Flors”. Els criteris que es valoraran seran l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema de l’esdeveniment i la utilització de flors naturals en la composició de l’obra. 
 
A banda del premi del jurat, i per vuitè any consecutiu, hi haurà el premi popular que decidirà la ciutadania mitjançant les votacions fetes a través del compte d’Instagram de Turisme i Comerç (turisme_gi), on es penjaran les fotografies dels aparadors participants per tal que, qui ho vulgui, pugui votar el que més li agradi.
 
El premi consisteix en un apartat específic en la propera edició de la revista oficial de “Girona, Temps de Flors” per promocionar i donar visibilitat als establiments premiats. També es podran visualitzar a la pàgina web de Temps de Flors. L’objectiu d’aquests premis és potenciar el comerç de la ciutat durant l’exposició de flors, patis i jardins, un dels esdeveniments amb més projecció nacional i internacional de Girona. 
 
Els comerços participants es podran identificar amb un adhesiu que farà referència al concurs i que s’ubicarà als aparadors o a la porta principal de l’establiment. Així mateix, la relació d’inscrits es podrà seguir a la pàgina web de Temps de Flors.  
 
Les bases i els requisits per participar en el concurs es poden consultar aquí

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.