Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un concert de Crazy Cat Lady centrarà el programa del cicle “Mmm’agrada molt la música Girona”

L’actuació tindrà lloc el dissabte 11 de març, a les 18.30 h, al Centre Cívic Ter, amb reserva prèvia

Imatge del grup Crazy Cat Lady

Un concert del duet Crazy Cat Lady, format per l’artista d’origen irlandès Tara Badoom i la catalana Dèlia D. Rojo, centrarà el programa del cicle “Mmm’agrada molt la música Girona”, organitzat per l’Ajuntament de Girona, l’entitat MIFAS i l'associació MMM'agrada. L’actuació tindrà lloc el pròxim dissabte, dia 11 de març, a les 18.30 h, al Centre Cívic Ter.

Com és habitual, l’activitat comptarà també amb una sessió de micro obert per cridar a la participació. Aquest any, serà iniciat per la Coral Ter, dirigida per Pepe López del Bosque, amb Enric Borrell al piano. Per inscriure’s a la proposta de micro obert, cal sol·licitar-ho a través del compte d’Instagram @mmmagrada o per correu a mifas@mifas.com.

Les Crazy Cat Lady es presenten com un duet que “ve de lluny, d’enllà i d’aquí! De diversos indrets i experiències” i porta cançons pròpies i versions d’arreu que expliquen històries de pirates, mariners de l’Atlàntic i dones peculiars de diferents èpoques. El seu repertori inclou una barreja d’estils musicals que van des del folk, al blues o al swing.

Les dues artistes compten amb més de deu anys de trajectòria, un temps durant el qual han fet directes pel territori i han passat per altres formacions com Alaire o Menta Fresca. Recentment, van interpretar amb el guitarrista Toti Soler la cançó “Petita Festa” en l’espectacle Tot i més: Toti sol, acompanyat i versionat, que va acollir l'Auditori del Centre Cultural La Mercè de Girona el passat 11 de febrer.

El cicle “Mmm’Agrada molt la música Girona” és un projecte sorgit de l’esforç de dinamització cultural que fa anys que duu a terme el Centre Cívic Ter. L’esdeveniment es manifesta com un entorn adaptat que cerca l’accessibilitat universal, la inclusió i la participació, portant la creació i el talent territori gironí als barris. Es caracteritza per ser un espai preparat per acollir la diversitat, especialment persones amb discapacitat, tant si és diagnosticada com si no.

A més, el cicle, dinamitzat per l’entitat MIFAS, té disponible un servei d’acompanyament per a persones amb necessitat de suport per garantir el seu dret a l’accés a la cultura.

L’entrada és gratuïta, amb reserva prèvia en aquest enllaç

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.