Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona convidarà el jovent a reflexionar sobre l’ús i abús de les pantalles

La proposta, elaborada en el marc de la Taula de Referents de Salut Jove, s’oferirà als centres educatius de la ciutat a través dels recursos educatius.

L’Ajuntament de Girona convidarà els nois i noies de la ciutat a reflexionar sobre els riscos que pot comportar l’ús i abús que fa la població de les pantalles dels dispositius electrònics. La proposta s’oferirà als centres educatius de la ciutat a través dels recursos educatius. Aquest migdia, personal tècnic del Centre Jove de Salut de l’Ajuntament de Girona ha participat en l’acte de presentació del recurs a la comarca del Gironès, que s’ha fet a les 13 h a Can Gruart, a Vilablareix.

Sota el títol “Dinàmiques per treballar les pantalles amb joves”, la proposta recull un seguit de recursos basats en fitxes sintètiques, pautades i centrades en la reflexió, per treballar temes de prevenció i promoció de la salut al voltant de les pantalles amb grups de jovent, especialment de 12 a 15 anys.

A partir d’aquestes fitxes, es preveu que s’abordin qüestions com l’autoestima, el consum crític i selectiu, la soledat i les relacions presencials, les habilitats comunicatives o la intimitat i el consentiment.

Aquest nou recurs s’ha elaborat en el marc de la Taula de Referents de Salut Jove (RSJ) de les comarques gironines, una eina de diagnosi, coordinació i treball de professionals de joventut del territori, centrat en l’àmbit de la salut juvenil, de la qual el consistori gironí forma part.  
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.