Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

“La Segona de Brahms” amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, aquest diumenge a l’Auditori de Girona

En el marc dels “Grans concerts de clàssica”, la formació orquestral dirigida per Ludovic Morlot, oferirà un repertori basat en Brahms, Pedrell i Haydn. El dia abans, es durà a terme una sessió preparatòria del concert dins del projecte Auditori Obert.

Aquest cap de setmana, l'Auditori de Girona acull una nova proposta dins dels "Grans concerts de clàssica" que es poden veure aquesta temporada a l'equipament gironí. Es tracta de La Segona de Brahms amb l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), que tindrà lloc el diumenge 5 de març a les 19 h a la Sala Montsalvatge. Les entrades estan disponibles a www.auditorigirona.org.

Dirigida pel seu director titular, Ludovic Morlot, l'OBC arriba a Girona per oferir un programa basat en la Simfonia núm. 2 en Re Major, op. 73 de J. Brahms. Una apoteosi del romanticisme musical, enriquida per múltiples influències. Des de l'inici, un amable diàleg entre trompes i fustes ombrejat per les cordes dibuixa una atmosfera subtil, embolcallada en una alegria malenconiosa i plena de clarobscurs. Un gran compendi de la bellesa plàstica que es complementarà amb el Concert per a violoncel i orquestra núm. 1 en Do Major, Hob.VIIb:1 de J. Haydn (1761-1765) i els poemes simfònics Trionfo della fama (1880) que F. Pedrell va finalitzar després de les estades a Itàlia i França, abans que Richard Strauss conclogués els seus. El concert tindrà lloc el diumenge 5 de març a les 19 h a la Sala Montsalvatge i les entrades estan disponibles al web de l'Auditori.

Sessió preparatòria del concert

El dia abans, el dissabte 4 de març al matí, en el marc del projecte "Auditori Obert", es durà a terme una sessió preparatòria del concert. Entre 10:30 h i 13:30 h, el musicòleg Rafael Esteve donarà algunes claus als assistents per tal de conèixer en més profunditat les obres que podran escoltar el diumenge a l'Auditori de Girona. Per tal d'assistir-hi cal inscriure's a www.auditorigirona.org.

Durant el mes de març, l'Auditori de Girona també comptarà amb propostes com l'Homenatge a la compositora catalana (10 de març), Lady Blackbird (11 de març), Sergi Carbonell (18 de març), The Temptations review feat. Glenn Leonard (25 de març) i Javier Perianes (26 de març).

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.