Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Estació Espai Jove i UdG Ocupació inauguren la segona edició del Let’s Go Europe!

Es tracta d’un programa d’acompanyament a persones joves per cercar pràctiques o feina a Europa

Un any més, L’Estació Espai Jove de l’Ajuntament de Girona o l’Oficina Universitat Empresa de la Universitat de Girona uneixen esforços per oferir acompanyament a estudiants d’últims cursos de grau, màster i recentment graduats que tenen interès a fer una estada internacional.

En la sessió de presentació aquest matí a L’Estació Espai Jove la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Annabel Moya, i la vicerectora d’Estudiantat, Mobilitat i Ocupació de la UdG, Sara Pagans, han donat la benvinguda als participants. 

L’objectiu principal del programa és que els participants s’adonin de la importància de tenir un bon autoconeixement a nivell professional, que identifiquin el potencial que té fer una estada a l’estranger i que coneguin els principals recursos i estratègies per aconseguir viure experiències internacionals en l’àmbit professional en el qual s’han estat formant a la Universitat de Girona.

El contingut del programa abordarà conceptes clau per la construcció de la identitat i la projecció professional, es treballaran eines de recerca de feina a l’estranger com el currículum i la carta de presentació, s’exposaran els principals recursos per trobar pràctiques o feina a Europa, s’oferirà una sessió de networking amb joves professionals que han fet estades internacionals i es prepararà per afrontar entrevistes de selecció de personal en anglès.

La regidora de Joventut, Annabel Moya, ha destacat que “amb aquest programa ampliem els serveis que L’Estació Espai Jove dona en l’àmbit de la mobilitat internacional i ho fem en col·laboració amb la UdG, cosa que permet multiplicar l’abast de les oportunitats que oferim a les persones joves”.

En aquesta edició s’ha ampliat el nombre de places i les franges horàries per tal d’arribar a més persones. El programa consta de cinc sessions de 12  a 14 h o bé de 17 a 19 h, tots els dimarts del 28 de febrer al 28 de març a l’Estació Espai Jove. Les inscripcions fa dies que han quedat exhaurides arribant als 14 participants per grup.

Arran de l’elevada demanda de participació s’ha decidit oferir una sessió introductòria amb els continguts sintetitzats en dues possibilitats d’assistència: el dijous 9 de març de 12 a 14 h, a la Sala Ernest Lluch de la biblioteca del Campus Montilivi, o bé el divendres 10 de març, de 17 a 19 h a l’Estació Espai Jove. En aquest moment la sessió del 9 de març té 44 persones inscrites de 50 places i la del 10 de març té 20 persones inscrites de 40 places. 

Els continguts detallats de les sessions es poden trobar al web:
www.udg.edu/ca/udgocupacio/practiques-en-empresa/altres-convocatories-de-practiques/lets-go-europe

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.