Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2023

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona obre la convocatòria anual de subvencions destinades a entitats de lleure educatiu i a entitats juvenils

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 17 de març

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria de subvencions per a les entitats juvenils i entitats d'educació en el lleure de la ciutat per a l'any 2023. El termini per a la presentació de les sol·licituds i de la documentació necessària és fins al 17 de març. 

En aquesta convocatòria s'ofereixen dues línies de subvenció: una destinada a projectes de lleure educatiu per a infants i adolescents de 4 a 15 anys i una altra per a projectes adreçats a joves de 16 a 29 anys. El propòsit d'aquests ajuts és donar suport a les entitats juvenils de la ciutat perquè puguin dur a terme les seves activitats i projectes i promoure així la participació dels infants i adolescents en l’àmbit del lleure educatiu i de les persones joves a la vida de la ciutat. 

Pot acollir-se a aquesta convocatòria qualsevol entitat sense afany de lucre que reuneixi els requisits especificats a les bases reguladores, que es poden consultar al següent enllaç.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.