Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’únic concert a Catalunya de Brad Mehldau Trio i l’actuació de la Cobla Ciutat de Girona, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

El reconegut pianista de jazz nord-americà actuarà aquest divendres 24 de febrer a la Sala de Cambra amb totes les entrades exhaurides. El dissabte 25 de febrer la cobla gironina presenta el concert “Col·legues”, en memòria del músic i compositor Jesús Ventura i Barnet

Els concerts de Brad Mehldau Trio i de la Cobla Ciutat de Girona són dues de les propostes que acollirà aquest cap de setmana l'Auditori de Girona. El divendres 24 de febrer, a les 20 h, el reconegut pianista de jazz nord-americà oferirà el seu únic concert a Catalunya a la Sala de Cambra, amb les entrades exhaurides. L'endemà, la cobla gironina oferirà el concert Col·legues, un memorial per recordar la figura de Jesús Ventura i Barnet, que tindrà lloc a les 19 h, també a la Sala de Cambra. Queden entrades disponibles per a l'actuació de dissabte, que es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Considerat un dels pianistes de jazz més influents dels últims vint anys, Brad Mehldau actuarà paquest divendres 24 de febrer, a les 20 h, a la Sala de Cambra de l'Auditori de Girona. Amb un camí únic que encarna l'essència de l'exploració del jazz, el romanticisme clàssic i l'encant del pop, el músic i compositor nord-americà és una de les veus més líriques i íntimes del piano de jazz contemporani. Aclamat per la crítica tant en els projectes que lidera com en les col·laboracions amb músics com Pat Metheny, Renee Fleming o Joshua Redman, entre d'altres, Mehldau continua recollint premis, i les seves incursions en la fusió de llenguatges musicals han donat lloc a brillants reelaboracions de cançons d'autors contemporanis com The Beatles, Cole Porter, Radiohead, Paul Simon, Gershwin i Nick Drake, juntament amb el seu propi catàleg de composicions originals. Amb totes les entrades venudes, el reconegut pianista oferirà un concert en format trio, acompanyat de Larry Grenadier al baix i Jeff Ballard a la bateria.

El dissabte 25 de febrer, a les 19 h, tindrà lloc Col·legues, a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona. Una actuació en memòria de Jesús Ventura i Barnet, músic, compositor i director de la cobla gironina durant 10 anys, així com investigador i divulgador de la música de casa nostra mitjançant l'entitat Músics per la Cobla. Amb una àmplia trajectòria professional, també va ser conferenciant, informador de cultura popular a través del seu programa radiofònic Fes ta festa, i president de diverses agrupacions culturals, com l'Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona, entre d'altres. En homenatge a la seva figura, la Cobla Ciutat de Girona farà un recorregut per la seva vida i obra amb l'espectacle Col·legues, en què es podran escoltar obres dels seus amics i d'alguns dels seus compositors més admirats, com Jordi Molina, Manuel Oltra, Joaquim Serra o Fèlix Martínez Comín, entre d'altres.

Les entrades per al concert de la Cobla Ciutat de Girona es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Canvi de direcció en el concert de l'OBC

El concert de La Segona de Brahms amb l'OBC, previst per al diumenge 5 de març, a les 19 h, estarà dirigit pel director titular de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Ludovic Morlot, i no per Marta Gardolinska, com estava previst inicialment. La directora ha hagut de cancel·lar les seves pròximes actuacions per motius familiars.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.