Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Últimes places per inscriure’s a la Cursa Sant Silvestre de Girona

La tradicional cursa nadalenca es realitzarà aquest dissabte, dia 31 de desembre, amb sortida i arribada al Pavelló Municipal Girona-Fontajau

Imatges d'arxiu de la cursa de Sant Silvestre

La 17a edició de la Cursa Sant Silvestre i la 12a Mini Sant Silvestre tanquen demà el període d’inscripcions amb gairebé la totalitat de les places exhaurides. Per a la cursa de 5 km queden menys de 300 dorsals i per al recorregut dels més petits i petites en queden una cinquantena. La tradicional cursa nadalenca de Girona es portarà a terme aquest dissabte, dia 31 de desembre, a la tarda amb sortida i arribada al Pavelló Municipal Girona-Fontajau. 

Amb l’objectiu que sigui una cursa inclusiva i oberta a tots els nens i nenes, la Mini Sant Silvestre tindrà tres distàncies perquè cada infant esculli l'opció que millor s’adapti a les seves necessitats segons l’edat i condició física. D’altra banda, per fomentar la participació i l’activitat física no hi haurà classificacions i qui acabi la cursa rebrà una medalla i una bossa com a obsequi”, explica el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran.

Concretament, el període d’inscripcions a la cursa Sant Silvestre es tancarà demà a les 23.59 h o bé quan s’assoleixin les 2.000 persones participants. Tothom rebrà una bossa com a obsequi i una samarreta tècnica de màniga llarga. La classificació d’aquesta cursa és general, sense categories, i es farà pública a la web de la Cursa Sant Silvestre el mateix 31 de desembre. La Mini Sant Silvestre té el límit de 300 persones participants. 

A les 17 h començarà el recorregut dels més petits i a les 18 h la cursa d’adults. Les inscripcions es poden fer únicament per internet a través de la web de la cursa, i el dia 31 de desembre no s'admetran inscripcions.

Pel que fa als premis, com a novetat aquest any hi haurà trofeus per al millor atleta i per a la millor atleta locals. També com és habitual rebran un trobeu les tres primeres persones classificades de la categoria masculina i de la femenina, i les tres primeres persones classificades de la categoria masculina i de la femenina en la modalitat de cadira de rodes. I, un any més, es premiarà la millor disfressa de temàtica nadalenca, la millor disfressa de temàtica lliure, i el corredor i la corredora de més edat. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.