Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Auditori de Girona posa en marxa l’“Espai Calma” a partir d’aquest diumenge coincidint amb l’espectacle de Mayumana

L’equipament gironí posa a disposició del públic que ho necessiti un espai de tranquil·litat i recolliment durant els concerts. Aquest diumenge 25 de setembre, Mayumana estrena “Currents” a les comarques gironines.

La companyia israeliana Mayumana estrena diumenge el darrer espectacle Currents, a la Sala Montsalvatge de l’Auditori. Des que va començar la seva trajectòria l’any 1995, aquest grup de dansa i percussió ha realitzat nombroses gires i actuacions a més de 20 països. Ara tornen a Girona amb un nou espectacle, inspirat en la històrica disputa entre els inventors Edison (creador de la corrent contínua) i Tesla (corrent alterna), creat pel Festival de la llum de Jerusalem. Sons electrònics i percussió escenifiquen la “batalla de les corrents” de finals del segle XIX: l’escenari serà pura dansa i percussió, un viatge als dos sectors enfrontats, amb estètiques artístiques diferents mitjançant una disputa dialogada amb llums i sons propis. Una explosiva barreja de ritme, llums, dansa i percussió en estat pur. Les entrades i paquets familiars per a aquesta actuació estan a la venda a www.auditorigirona.org.

Coincidint amb l’estrena a les comarques gironines de Currents, un espectacle pensat per a tots els públics i amplitud d’edats, l’Auditori de Girona posa en marxa l’Espai Calma, ubicat al primer pis de l’Auditori, i que estarà a disposició del públic de manera gratuïta en tots els concerts de la temporada. Aquesta nova proposta segueix la línia de treball de l’Auditori de Girona per fer-lo més proper i accessible i atendre a la diversitat del seu públic. 

L’Espai Calma està pensat per a persones amb alta sensibilitat acústica, dones en situació d’alletament o públic amb qualsevol altra necessitat, que vulgui un moment de calma i recolliment sense haver de sortir de l’equipament.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.