Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2022

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Anatomia floral: Flors, cos humà i ceràmica

Durant el Temps de flors, les alumnes dels cursos de ceràmica creativa del Centre Cívic Pedret i del Local Social de Sant Daniel exposen les seves peces al Centre Cívic Pont Major

L’associació d’Art Blaublau és una entitat amb una llarga trajectòria organitzant cursos artístics als Centres Cívics i Locals Socials de Girona, que abasten les disciplines de pintura, el dibuix, l’aquarel·la, l’escultura, la ceràmica...

Els cursos de ceràmica creativa que s’organitzen al Centre Cívic de Pedret i al Local Social de Sant Daniel s’adrecen a tota classe de públic, independentment del nivell, ja que se centren més en la creativitat que en la tècnica. Es busca crear un ambient relaxat on els alumnes puguin desenvolupar la seva creativitat, tot deixant-se guiar per l’atenció personalitzada de la professora.

Ho imparteix Fanny Leymat, formada en ceràmica a València i amb més d’una dècada de trajectòria artística amb projectes artístics i exposicions a Catalunya i al País Valencià. Apassionada de la ceràmica, desenvolupa la seva obra tant amb peces artístiques com utilitàries, i amb diferents tipus de ceràmica.

I precisament aquesta passió és la que transmet a les persones que ensenya, guiant els seus camins creatius i usant la tècnica com un mitjà per arribar a una finalitat. En els tallers, practiquen i descobreixen els diferents tipus d’argiles i les propietats que té cada un d’ells, així com les tècniques habituals amb el treball de la ceràmica: el modelatge, les plaques, el pessic, l’ordit, el motlle... i altres més decoratives com els engalbes o terres de colors, la barreja de diferents fangs, els esgrafiats, textures, etc.

Un dels treballs dels cursos consistia a crear peces “florals” com gerros o jardineres que simbolitzessin parts de l’anatomia humana. La diversitat de treballs demostren la varietat creativa dels alumnes, amb peces que representen ulls, mans, peus, ventres, pits i molt més, i cada una amb interaccions diferents amb les flors. 

Amb l’arribada de la primavera i Temps de Flors, l’associació i els alumnes del curs han muntat una mostra a la Sala Regàs del Centre Cívic Pont Major que han anomenat “Anatomia floral”. Les peces estan exposades del 7 al 14 de maig.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.