Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona dedica una jornada als esports sobre rodes al nou skatepark del parc de Jordi Vilamitjana

L’activitat tindrà lloc dissabte a la tarda i comptarà amb una masterclass o i exhibicions per part de destacats esportistes de les especialitats de patinet, monopatí, patins i bicicròs

Cartell de la jornada

L’Ajuntament de Girona organitzarà aquest dissabte a la tarda, dia 2 d’abril, una jornada dedicada als esports sobre rodes al nou skatepark del parc de Jordi Vilamitjana. Les instal·lacions esportives, ubicades a Can Gibert del Pla, es van posar en marxa fa tot just unes setmanes per donar vida al barri i alhora oferir un punt on els patinadors i patinadores puguin practicar la seva disciplina. Amb aquesta proposta, el consistori vol donar a conèixer l’skatepark i animar tothom a fer-ne ús.

La “Jornada sobre rodes” començarà a les 16.30 h amb una activitat oberta a la ciutadania per practicar alguns d’aquests esports urbans, cada dia més coneguts. De les 17 h a les 18.30 h, destacats esportistes de les especialitats de patinet, monopatí, patins i bicicròs (BMX) faran una masterclass d’aquestes quatre disciplines. Finalment, els mateixos esportistes faran exhibicions fins a les 19 h. El grup musical Music & Energy dinamitzarà la trobada.

El regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí, ha volgut destacar el disseny i construcció d’aquest skatepark. “Al moment de fer el projecte vam comptar amb l’opinió dels patinadors i patinadores, amb l’objectiu de fer un equipament de referència destinat als aficionats a l’skate de la ciutat i també del conjunt de la demarcació. És un parc molt complet, que requereix d’un cert coneixement d’aquesta pràctica. Per això vam encarregar-ne la construcció a una empresa especialitzada, i n’estem satisfets, perquè la resposta que estem tenint per part dels usuaris és satisfactòria”, ha dit Martí.

Per la seva banda, el regidor d’Educació, Infància i Esports del consistori, Àdam Bertran, ha dit que “oferim als gironins i gironines un nou equipament per poder gaudir de l’esport sobre rodes. Apostem per la diversificació dels espais dedicats a l’esport a la nostra ciutat, per a la pràctica de qualsevol disciplina esportiva. Ara, aquest nou skatepark, que se suma al de Domeny, permetrà donar resposta a la demanda creixent dels usuaris del sector, i fer-ho gràcies a un projecte que sorgeix de la participació i consens de diferents entitats. Impulsem l’esport en tots els seus àmbits, perquè fer esport és fer salut, però també valors, cohesió i societat”.

Aquest nou espai esportiu és el resultat del procés participatiu que es va dur a terme l’any 2017 en el marc del projecte “El repte de transformar el Parc Mas Masó”, dins el Pla d’Educació i Convivència - Pla comunitari de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla (PEIC).

A partir d’un treball coordinat entre diferents entitats, serveis, administracions, grups de joves practicants de l’esport i assessorament tècnic, es va realitzar un estudi per construir un parc de patinatge que donés resposta a les necessitats del jovent esportista. L’espai està dissenyat per a la pràctica d'skateboarding i de qualsevol altre esport de rodes petites com patins de línia, patinet i ciclisme BMX.

La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Girona, compta amb la col·laboració del PEIC, la Federació Catalana de Patinatge i la Fundació Jan Frodeno, i amb el suport de les empreses Wala, A9 Urban Sports i Decathlon.

Per participar en la masterclass cal fer inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.