Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona asfaltarà onze carrers de nou barris diferents de la ciutat

L’objectiu és rehabilitar i reparar els ferms per proporcionar una superfície de trànsit segura i còmoda.

L’Ajuntament de Girona asfaltarà onze carrers de nou barris diferents de la ciutat per millorar la pavimentació dels vials, en la primera fase del Pla d’Asfaltatge 2020. Aquesta és una actuació que es porta a terme cada any dins de les inversions per al manteniment i millora de la calçada. L’objectiu és rehabilitar i reparar els ferms per proporcionar una superfície de trànsit segura i còmoda. 

“Tenir els carrers en les millors condicions és una de les nostres prioritats, i per això cada any destinem una quantitat important de recursos a asfaltar els carrers de la ciutat, actuant en diversos barris. D’aquest any cal destacar l’obra de la plaça de la Reina Sibil·la de Fortià, ja que es tracta d’un dels encreuaments més transitats de la ciutat; juntament amb altres carrers que tenen una alta intensitat de trànsit, com el carrer de Barcelona, del Marquès de Caldes de Montbui, de Joaquim Vayreda o la rambla de Xavier Cugat. Per això creiem que seran unes obres molt ben valorades per al conjunt de la ciutadania, més enllà dels inconvenients que hi hagi mentre es facin les actuacions”, afirma el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí. 

En aquesta primera fase del Pla es millorarà la calçada dels carrers de la Mimosa i del Roure (Font de la Pólvora); del carrer de Sant Gregori (Domeny); de la rambla de Xavier Cugat (Fontajau); de la plaça de la Reina Sibil·la de Fortià (Eixample); del carrer del Bellpuig (Montjuïc); del carrer del  Marquès de Caldes de Montbui i del carrer de Barcelona 119-209 (Pla de Palau – Sant Pau); del carrer de la Riera de Mus (Palau-sacosta), del carrer del Puigneulós (Can Gibert del Pla) i del carrer de Joaquim Vayreda (Devesa-Güell). També s’asfaltaran els passos de vianants de la Devesa i els escocells dels aparcaments d’aquesta zona. 

Les obres consistiran en el reforç del paviment, amb la prèvia demolició del ferm existent i posterior pintat de les marques viàries. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Aglomerats Girona SA per un import de 736.209,13 euros (IVA inclòs), i el termini d'execució és de vuit mesos. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.