Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Presentació de les subvencions municipals de cultura 2021 (Kreas, Amplia Cultura i Programa d’acompanyament audiovisual)

El dijous, 15 de juliol, a les 19 h, a El Modern

El dijous, 15 de juliol, a les 19 h, tindrà lloc la presentació de les subvencions municipals de cultura 2021: Kreas, Amplia Cultura i Programa d’acompanyament audiovisual, al vestíbul de la primera planta d’El Modern. L’activitat és gratuïta i requereix inscripció prèvia.  

La convocatòria d’Ajuts Kreas de l'Ajuntament de Girona té per objectiu donar suport a les iniciatives i projectes d'artistes, associacions o empreses culturals vinculades a ciutat de Girona de qualsevol camp artístic (música, teatre, dansa, circ, literatura, arts visuals i audiovisuals i cultura popular i tradicional). 

La convocatòria Amplia Cultura té per objectiu donar suport a les activitats culturals de promoció i exhibició per part d’associacions i entitats gironines, en l’àmbit de les arts escèniques, musicals, visuals, audiovisuals, literatura, cultura popular i tradicional, patrimoni cultural, que complementin l’oferta cultural a la ciutat. També poden optar a aquesta subvenció projectes culturals amb finalitat inclusiva i d’acció social

La convocatòria del Programa d’acompanyament a projectes audiovisuals i cinematogràfics de la Girona Film Office té per objectiu la consolidació de trajectòries professionals de creadors i creadores emergents que vulguin desenvolupar un projecte, o una fase d’un projecte, amb finalitat artística dins del marc d’un acompanyament audiovisual i cinematogràfic.

En aquesta sessió es resoldran de forma pràctica tots els dubtes relacionats amb les convocatòries i la presentació de projectes.

La sessió es completarà amb la presentació del serveis de l'Oficina de Foment de les Arts (OFA), una oficina de gestió i coordinació especialitzada que facilita assessorament i suport al sector de les Indústries Culturals i Creatives, i la presentació del banc d’equipaments, un banc de recursos tècnics i espais a disposició dels creadors per al desenvolupament dels seus projectes culturals.

A càrrec de Laura Merino, tècnica de cultura de l’Ajuntament de Girona i Carlota Gómez, Rafel Sánchez i Aniol Casadevall, tècnics de l’Oficina de Foment de les Arts del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.