Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Cinema Truffaut torna a la seva seu una vegada finalitzades les obres de remodelació del Cinema Modern

El darrer dia de projeccions als Cinemes Plaça serà el diumenge 30 de maig i es preveu començar a projectar al Modern a mitjans del mes de juny

Imatge de l'antic cinema Modern

El mes d’abril de 2019, amb motiu de l’inici de les obres de remodelació de l’edifici de l’antic Cinema Modern, el Cinema Truffaut va traslladar les seves projeccions i tota la seva activitat cultural a la sala 12 dels Cinemes Albèniz Plaça, després de l’acord al que van arribar l’Ajuntament de Girona, els propietaris dels Cinemes Albèniz i el Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona, entitat gestora del Cinema Truffaut.

Una vegada ja finalitzades les obres que han suposat la modernització i remodelació completa de l’edifici del “Modern” i de les seves instal·lacions, el Cinema Truffaut es disposa a realitzar el trasllat a aquesta seu. D’aquesta manera, el proper diumenge 30 de maig serà el darrer dia de projeccions a la seu provisional dels cinemes Albèniz Plaça, i a partir del dilluns 31 de maig, el cinema Truffaut restarà tancat per tal de dur a terme el trasllat de tot el seu material logístic i tècnic al Modern.

Tot i que més endavant s’anunciarà la data exacta de reobertura del Truffaut al seu públic, la previsió és que sigui a mitjans del mes de juny.

Finalment, també anunciar que en aquest nou espai el Truffaut comptarà amb dues sales de projeccions, però fins a la tardor aquesta segona sala no estarà operativa.

Tornar