Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona posa a licitació pública la redacció del Pla local d’habitatge

El document ha de definir les actuacions relatives a l'habitatge en els propers sis anys. El termini de presentació d'ofertes acaba el 10 de maig

L’Ajuntament de Girona fa un pas endavant pel futur Pla local d’habitatge. El consistori ha fet pública la licitació de la redacció del projecte per al període 2021-2026, que ha de definir les estratègies en matèria d’habitatge a la ciutat en els propers sis anys.
 
La redacció del Pla local d'habitatge suposa la culminació del procés iniciat amb la diagnosi del Pacte Local per l'Habitatge (PLH) de Girona, realitzat per la Unitat Municipal d'Anàlisi Territorial (UMAT) del propi Ajuntament. A partir de l'anàlisi de diversos indicadors, aquesta diagnosi va permetre conèixer l'estat i les tendències en matèria d'habitatge de la ciutat. També va possibilitar seguir avançant en el projecte, amb la posada en marxa d’un procés participatiu obert a la ciutadania en què es van recollir propostes per a l’elaboració del Pla local d’habitatge que ara el consistori ha posat a licitació.
 
“Des de l’Ajuntament de Girona hem fet un pas molt important per impulsar el futur Pla local d'habitatge. Tot i així, ja ens estem avançant i estem treballant en alguns aspectes que queden recollits en les conclusions d’aquest procés participatiu davant les necessitats que viu la ciutat i davant l’impacte social i econòmic que està tenint i tindrà la pandèmia de la COVID-19”, ha destacat la regidora d’Habitatge, Annabel Moya.
 
“Qui aconsegueixi la licitació estudiarà totes les propostes que s’han fet fins ara per treballar quina viabilitat tenen”, ha explicat el vicealcalde de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, que ha assenyalat que el Pla local d’habitatge “definirà els objectius i les estratègies i concretarà les actuacions a desenvolupar des de l’Ajuntament de Girona a curt i mitjà termini, per tal d'afavorir el dret de la ciutadania a un habitatge digne i assequible”.
 
Es tracta, doncs, d'un instrument important per l'Ajuntament de Girona des d’una triple perspectiva. Per una banda, des del punt de vista analític, ja que haurà de comptar amb un estudi i diagnosi de la problemàtica municipal en matèria d'habitatge. Per altra banda, des de la perspectiva estratègica, perquè el document ha d’establir els objectius i estratègies municipals en matèria d'habitatge i, per últim, des de la programàtica, ja que ha de definir i programar les actuacions de l'Ajuntament relatives a l'habitatge en els propers sis anys.
 
El pressupost base de licitació del contracte, que tindrà una durada de sis mesos, s'estableix en 42.350 euros (IVA inclòs), i el termini de presentació d'ofertes acaba el 10 de maig.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.