Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L'esquerra del Ter proposa noves activitats virtuals pel Carnestoltes

S'ha produït un vídeo entre les entitats i serveis de la zona de l’Esquerra del Ter per a fomentar el treball comunitari a través de la celebració del Carnestoltes.

En un any on tot acte festiu, de barri, i comunitari ha quedat relegat a un segon pla per fer prevaler la salut pública, des de l’Esquerra del Ter s’han buscat el mode de mantenir viva la flama del veïnatge i la participació, i aquests petits i no tan petits artistes en són una mostra

El carnestoltes 2021 no es pot celebrar a l’espai públic per la situació sanitària derivada de la COVID-19. Tot i això, les associacions de veïns i veïnes  de l’Esquerra del Ter,  les agrupacions socials del barri i les AFAs s’han mantingut actives  per crear una nova proposta adaptada a la pandèmia i les circumstàncies actuals. Manifesten que s’ha de mantenir la germanor i el caliu que cada any s’ha produït als barris de l’Esquerra del Ter on ja fa temps que celebrar el carnestoltes és un esdeveniment comunitari molt valorat i participatiu.

Aquest any veient que era diferent, s’ha aprofitat per fer un carnestoltes temàtic de CINEMA i ARTS ESCÈNIQUES  en solidaritat amb el sector cultural que sempre  fa gaudir i  ara està patint tant. Per aquest motiu es van crear diverses propostes virtuals per entrar a les llars, els serveis de la zona i les escoles. Des del dia 8 de febrer fins al 21 “Engalana el teu balcó, finestra, pati o aparador” on es convida a tothom guarnir les balconades, finestres i aparadors amb motius de cinema, arts escèniques i carnestoltes,  i de l'1 al 19 de febrer “Balla el carnestoltes!” on es proposa que els veïns i veïnes ballin i facin un vídeo al ritme d’una cançó. Per a més informació, es pot consultar l’agenda de Girona.

Aprofitem per compartir aquesta producció audiovisual que han treballat des de la  participació comunitària generant una experiència significativa d’aprenentatge tant tècnica com personal. El vídeo que podeu veure adjuntat forma part d’aquest treball de coordinació de les entitats i serveis de la zona de l’Esquerra del Ter per a fomentar el treball comunitari a través de la celebració del Carnestoltes. Més concretament, podem agrair la producció del vídeo a la coordinació entre el Centre Obert gestionat per Suara Cooperativa, i el Punt de Trobada, dos serveis educatius i d’acompanyament molt arrelats al territori,  que fan una tasca vital amb la mainada i els i les joves de sector.

#femccivicsgi #desdecasa  #carnestoltesalbalcó #engalanaelteubalcó

Emmascara’t per Girona
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.