Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona regula l’accés al mirador del parc del Migdia per evitar que s’hi produeixin conductes incíviques

A petició dels veïns, el consistori ha tancat perimetralment l’espai i s’obrirà en horaris convinguts i també per motius de manteniment. Es tracta de la plataforma existent entre els dos edificis més alts de la zona per la banda del carrer Oriol Martorell, ubicada just al costat de les portes d’accés als habitatges.

L’Ajuntament de Girona ha finalitzat aquesta setmana els treballs de construcció d’un tancament perimetral al mirador del parc del Migdia, amb la intenció d’evitar que s’hi produeixin conductes incíviques. Es tracta de l’espai central que hi ha entre els dos blocs d’habitatges mes alts del parc, al sector de les casernes, entre els números 14 i 16 del carrer d’Oriol Martorell i Codina. 

Aquesta era una petició de les comunitats de persones propietàries del sector, que havien fet saber al consistori que en aquest punt hi havia, de manera regular, concentracions de grups que no respectaven les normes bàsiques de convivència amb els veïns i veïnes. Després de diverses comprovacions, des de l’Ajuntament es va confirmar aquesta problemàtica de seguretat, salubritat i contaminació acústica, i es va tirar endavant amb l’obra.

L’actuació ha consistit en el revestiment dels murs que sostenen el mirador del parc i en la instal·lació d’un tancament a la part de les escales que hi donen accés, on s’hi ha ubicat una porta d’entrada i sortida a la plataforma. La intervenció s’ha fet utilitzant taulers de fibres, suportats per una estructura metàl·lica.

Amb aquesta acció, el consistori garanteix la regulació d’accés al mirador, que s’obrirà en horaris convinguts, i quan sigui necessari fer manteniment de l’espai. D’aquesta manera, també es vol donar més seguretat als veïns i veïnes de la zona, que tenen la porta d’accés al seu habitatge just al costat del mirador.
  
El pressupost d’aquest projecte ha estat de 20.480,38 euros (IVA inclòs), i els treballs han durat quatre mesos, tal com estava previst.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.