Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Cursos de català al Centre Cívic Pont Major amb l’Escola d'adults i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL)

Aquestes formacions, considerades essencials, formen part d’altres accions d’Acollida que es fan al Centre Cívic Pont Major

El Consorci per a la Normalització lingüística (CPNL) impartirà un nou curs de català al Centre Cívic Pont Major. Es tracta del bàsic 2 de català, en modalitat telemàtica, donant continuïtat al curs bàsic 1 recentment finalitzat. Algunes de les persones que hi participen, amb una mica de suport, a més a més d’aprendre català, s’han adaptat al nou format virtual, i, en poc temps, han après a seguir les classes des de casa seva de manera autònoma.

Per altra banda, l'Escola d'adults de Girona continua impartint el curs d’alfabetització en català que va iniciar a finals de setembre passat. Aquest curs es fa de manera presencial, amb totes les mesures sanitàries. Hi participen 15 persones que aprenen a llegir i escriure en alfabet llatí i milloren els seus coneixements i competències bàsiques de lectura, d’escriptura, de vocabulari i de parla en català.

Aquestes formacions, considerades essencials, formen part d’altres accions d’Acollida que es fan al Centre Cívic Pont Major, com Grups de conversa, trobades culinàries, sortides culturals i de coneixement de la ciutat, etc. que hem deixat de fer temporalment, a causa de la situació sanitària provocada per la COVID-19. 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.