Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona no cobrarà les taxes d’escombraries i de terrasses als establiments afectats durant els dos mesos i mig de restriccions per la segona onada de la COVID-19

El consistori calcula que uns 630 bars i restaurants de la ciutat es beneficiaran d’aquesta mesura que ja es va aplicar durant el segon trimestre del 2020, i que s’executarà també de manera automàtica sense que els negocis hagin de fer cap tipus de tramitació

L’Ajuntament de Girona no cobrarà l’import de les taxes d’escombraries i d’ocupació del domini públic (terrasses) dels establiments en els dos mesos i mig en què van estar afectats per les restriccions de la COVID-19 durant l’últim trimestre del 2020, entre el 16 d’octubre i el 31 de desembre. Es tracta d’una mesura que el consistori ja va prendre durant la primera onada del coronavirus i que ara torna a aplicar.

L’objectiu de la mesura és pal·liar els efectes econòmics derivats de la COVID-19 en negocis obligats a tancar o que van patir restriccions d’obertura en la segona onada del coronavirus. Concretament, es calcula que la mesura beneficiarà a una 630 bars i restaurants gironins.

La mateixa reducció es va aplicar durant la primera onada de contagis de la COVID-19, en el segon trimestre del 2020, i va afectar uns quatre mil establiments de diversos sectors. Com en aquella ocasió, aquest descompte en l’import anual de les taxes es farà de manera automàtica per part de l’Ajuntament, de manera que els negocis afectats no hauran de fer cap tràmit ni iniciar cap tipus de procediment administratiu per beneficiar-se’n.

En aquesta ocasió, tant la reducció de l’import de les taxes d’escombraries com la de terrasses s’aplicarà per la totalitat del període comprès entre el 16 d’octubre i el 31 de desembre del 2020, en el qual els establiments van haver de tancar totalment o en franges horàries per reduir el risc de contagi de la pandèmia. 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.