Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2020

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Els Museus de Girona ofereixen entrada gratuïta els diumenges mentre duri el confinament perimetral 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir a l’activitat cultural i afavorir-ne el gaudi per part de la ciutadania

L’Ajuntament de Girona oferirà entrada gratuïta al Museu del Cinema, al Museu d’Història de Girona i al Museu d’Història dels Jueus tots els diumenges mentre estigui actiu el confinament perimetral. D’aquesta forma, es pretén contribuir a l’activitat cultural i afavorir-ne el gaudi per part de la ciutadania. 

Per tal de garantir una visita segura per a tothom, els museus compliran totes les mesures sanitàries establertes al PROCICAT: mascareta obligatòria, gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida de l’equipament, distància de seguretat de 2 metres i aforament restringit al 33%. 

“Amb aquesta acció, es vol posicionar els museus com a indrets de cultura necessaris i útils per a la societat, i presentar-los com a espais segurs, els únics de l’àmbit cultural que romanen oberts, i que compleixen amb totes les mesures sanitàries i de seguretat prescrites”, ha afirmat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats. “Oferim els museus com a llocs de recés cultural per a totes les persones que vulguin apropar-se al patrimoni ciutadà, Amb aquesta acció, tota la ciutadania, en aquests moments de dificultats compartides, es podrà apropar i gaudir de manera gratuïta dels diferents relats i col·leccions que estableixen els museus al voltant de la història i cultura de Girona” ha afegit el vicealcalde.  

Així doncs, a partir d’aquest diumenge 8 de novembre, i fins que acabi el confinament perimetral, la ciutadania de Girona podrà accedir gratuïtament al Museu del Cinema, al Museu d’Història de Girona i al Museu d’Història dels Jueus. 

Podeu consultar els horaris d’obertura i les condicions de seguretat als webs de cadascun dels equipaments: museudelcinema.girona.cat, www.girona.cat/museuhistoria i www.girona.cat/call

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.